Tort de sarlota

de ionela2682 in Torturi, 8 Feb 2010 | 9454 vizualizari

COMENTARII (5)

Teo 1

08.02.2010, 21:06

ai pus gelatina pe foc? nu e o ''imprudenta''?

ionela2682 1

08.02.2010, 21:57

pai nu ca nu o las mult si oricum nu clocoteste!

butoiaurora76 1

23.05.2012, 10:07

Am facut si eu acest tort de doua ori si a iesit super bun. Singura deosebire a fost ca eu am impartit compozitia in doua si in jumatate de compozitie am pus cacao iar in cealalta jumatate esenta de vanilie. Al doilea tort a fost la fel dar cu bucati de ananas in el.

butoiaurora76 1

25.05.2012, 22:22

Aici pe blogul meu sunt pozele cu tortul de sarlota http://dulciuridecasa-aurora.blogspot.com/

CretuValentina 1

10.06.2019, 20:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata amaruie