Tort diplomat

de crisad in Torturi, 16 Oct 2009 | 19807 vizualizari

COMENTARII (7)

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

cred ca a fost tare gustos

Bunica 1

16.10.2009, 23:41

O ,o , lume noua. Bine ai venit in familia bucatarasilor !Compozitia o fac si eu la fel. Imi dai voie sa-ti dau un sfat ? Portocalele sa le cureti de coaja.(dupa ce le-ai taiat rondele, ca se taie mai usor cu coaja)

crisad 1

17.10.2009, 07:53

bunica am lasat intentionat coaja .de aceea am fiert feliile de portocala in apa si apoi in sirop cu zahar
oricum multumesc pt sfat

elena1988 1

06.03.2011, 08:31

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:32

arata delicios

diana_cnt86 1

09.08.2013, 15:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]