Vin facut in casa

de Ina in Bauturi, 1 Ian 2014 | 29207 vizualizari

COMENTARII (46)

Ina 1

01.01.2014, 22:38

Laura ))

Ina 1

01.01.2014, 22:39

Am devenit experta la tras vinul din damigene. Ar fi fost frumoasa o poza cu mine, cu furtunul in gura ))

Zamfira 1

01.01.2014, 22:44

Bravo tie >

laura_n 1

01.01.2014, 22:48

Ina )))))))

Ela68 1

01.01.2014, 22:55

pentru mine, ca si necunoscator, a fost foarte interesant. Bine ca stiu ca nu trebuie sa intru in beci cand fierbe vinul

RuxyRux 1

01.01.2014, 23:23

Grozav! Harnici mai sunteti Inisor drag! La Multi ani!

delia64 1

02.01.2014, 00:05

Frumos ai explicat procesul tehnologic al vinului ...si tata face un vin de nota zece , Dumnezeu sa-l tina sa mai faca ani buni .

mamaieelena 1

02.01.2014, 01:38

felicitari ca esti o adevarata gospodina

Dana Cristea - pusikmea 1

02.01.2014, 09:07

La multi ani! Nu le am eu cu vinul, insa cred ca este un vin bun

Rocsi 1

02.01.2014, 11:27

Sincer esti priceputa la toate. Bravo

Merisor 1

02.01.2014, 18:33

Minunata prezentarea aceasta cu atatea poze de la procesul tehnologic!

Ina 1

02.01.2014, 21:44

Meri', la productia din 2012 am participat pentru prima data la treaba din beci De obicei se ocupau socrii, dar cum socra-miu se prapadise deja, a trebuit s-o ajut pe soacra-mea La productia din 2013 deja am lucrat cot la cot cu soacra-mea ( chiar daca pozele o arata doar pe ea ). Dar mi-a placut sa particip activ si am pus aici procedeul nostru si pentru a nu uita eu ceva, atunci cand mama-soacra nu va mai putea sa ne ajute

Krystyan Trendy 1

09.01.2014, 09:34

interesanta reteta

Panacris 1

05.02.2014, 12:06

Și noi ajutăm pe socrii, doar cules, dezbobit și presat De restul se ocupă ei încă

mihaelam90 1

28.09.2014, 19:48

gabi24 1

05.10.2016, 16:21

buna ziua. cand se opreste din fermentatie dupa cele 2-3 saptamani si se pune dop normal si se mai lasa 45 zile, trebuie completat pana sus cu vin? sau se lasa asa damigenele, fara sa fie umplute si se umplu doar cand se depoziteaza?
multumesc

Ina 1

05.10.2016, 18:55

Damigenele trebuie sa fie pline. Daca nu avem suficient vin pentru damigenele in care a fiert vinul, vom muta bautura in damigene mai mici pentru a nu fi aer mult cand pastram vinul.
De fiecare data cand vom umbla la vin vom trage totul in vase din ce in ce mai mici. In felul acesta vinul se pastreaza mai multi ani ( momentan am si vin din recolta 2014 ) fara sa caseze ( oxigenul favorizeaza casarea ) .
Multa bafta!

gabi24 1

06.10.2016, 12:01

chiar si cand se mai tine 45 zile cu dopuri normale(deci inca are drojdia pe fundul damigenei) sau doar dupa depozitare?
multumesc si scuze de atatea intrebari, asa e la inceput. o zi frumoasa!

Ina 1

06.10.2016, 20:54

Cat sta pe drojdie nu e o problema foarte mare (desi noi le umplem imediat dupa ce se opreste vinul din fiert) , dar cand vinul se trage de pe drojdie e obligatoriu ca recipientele sa fie pline si inchise ermetic. O zi frumoasa si tie!

GicanuGicanu 1

19.09.2018, 16:17

Daca am facut o tampenie mai mare ca mine cum as putea remedia sau ce as mai putea face ? Am adaugat 10kg zahar la damigeana de 50l..😯😯

Ina 1

19.09.2018, 21:20

Cumperi struguri de inca cel putin 50 litri vin si-l amesteci repede cu asta indulcit. Altfel, nu stiu ce-ti iese, poate must

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert