rodicamaria

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 19.06.2011

RETETE114
PRIETENI51
Retete / Paste

Lasagna cu brocolli si ciuperci

In Paste la 9 Mar 2014

Brocolli am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.Am scurs-o de apa si am lasat-o la racit. Laptele batut l-am amestecat cu 1/2 lingurita Vegeta si un praf de nucsoara . Acesta va fi Bechamel-ul meu. Am facut preparatul in tava de chec : am pus prima data 3-4 linguri "sos...

Tagliatelle cu cartof dulce

In Paste la 16 Noi 2013

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.Se strecoara si se lasa deoparte. Cartoful se curata de coaja , se spala si se da pe razatoarea mare. Ceapa se caleste putin in ulei , apoi se adauga rosia felii , ardeiul taiat fasiute , cartoful si apa. Se caleste totul la foc mic ,...

Penne Rigate cu Brocolli la cuptor

In Paste la 19 Oct 2013

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj,se strecoara si se lasa sa se raceasca. Brocolli se desface buchetele mici si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara si se lasa sa se raceasca. Morcovul se curata si se fierbe intreg in apa cu sare.Cand s-a racit se da pe razatoarea mare....

Paste la cuptor

In Paste la 28 Sep 2013

Taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.Se lasa sa se raceasca,apoi se amesteca cu oul(batut cu furculita),ardeiul kapia,mararul si cascavalul ras.Se potriveste gustul de sare si piper. Se unge cu unt un vas termorezistent si se toarna compozitia. Se da la cuptor pana cand...

Lumaconi umpluti cu crema de conopida

In Paste la 6 Apr 2013

Lumaconi se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Conopida se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.Apoi se marunteste cu robotul. Polonezul se desface de pielita si se marunteste cu robotul. Se amesteca crema de conopida cu polonezul si cu ardeiul kapia.Daca este prea...

Taitei Chinezesti cu Crema de Brocoli

In Paste la 3 Mar 2013

Brocoli se fierbe in apa cu sare. Se scoate din apa si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se pune in robot si se marunteste (cateva pulsatii). Apa nu se arunca, se lasa deoparte. Taiteii se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj, se strecoara si se clatesc cu apa rece. Catelul de usturoi...

Budinca de zucchini

In Paste la 9 Feb 2013

Zucchini se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa deoparte. Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Ouale se bat cu furculita si se amesteca cu laptele. Sunca presata se taie cubulete. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Zucchini rasi se storc in mana...

Lumaconi cu crema de brocoli

In Paste la 19 Ian 2013

Brocoli se desface buchetele,se spala si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara si se marunteste cu robotul(cateva pulsatii). Polonezul se curata de pielita si la fel se da prin robot. Pastele se fierb,dar nu de tot(pe ambalaj la mine scria 16 min,eu le-am fiert 10 min),se lasa 5 min in apa...

Canelonni cu somon si dovlecel

In Cannelloni la 22 Sep 2012

Se prepara sosul alb: untul se topeste la foc mic.Se da deoparte si se pune faina,se amesteca bine ,apoi se toarna laptele,cate putin si se amesteca sa nu se formeze cocoloase.Se pune apoi pe foc mic,amestecand continuu.Se dau cateva clocote si se da deoparte .Se lasa la racit,se amesteca din...

Lasagna cu spanac

In Lasagna la 3 Mar 2012

Am facut intai sosul alb: faina am desfacut-o cu lapte si am pus la fiert amestecand continuu ca sa nu se faca cocoloase. Am pus si untul si putin piper. Apoi am lasat deoparte. Ceapa am calit-o usor in putin ulei. Am pus spanacul decongelat si stors de apa, telemeaua data pe razatoarea mare,...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 09.09.2014

Pateu din piept de pui

publicat la 31.08.2014

Dulceata de pepene galben

publicat la 09.03.2014

Lasagna cu brocolli si ciuperci

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]