yammy

1

Bucataras
incepator

Mures

Bucataras din 01.05.2009

RETETE103
PRIETENI11
Retete / Mancaruri de post

Placintele cu cartofi

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

se pun ingredientele intr-un vas -se face un aluat care se lasa sa stea 10-15 minute -se ia din aluat bucati care se intind pe planul de lucur uns bine cu ulei,in mijolc se pune umplutura -se aduc capetele la mijloc -si se apasa -se unge tigaia de clatite cu ulei si se...

Veggie burgers

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

-Lintea se spala si se fierbe in 4 cani de apa cu o lingura de sare, -Se fierbe pana cand boabele se inmoaie, apoi se scurge de apa si se pune la racit. -Racita, lintea se pune in robot sau se da prin masina de tocat carne dar la sita mare, pentru ca e bine sa ramana bucati mai mari de...

Sufleu de legume

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

 Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt...

Dovlecei umpluti

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem jumatati. Apoi, ii scobim . Calim in putin ulei ceapa si morcovul, apoi adaugam orezul, miezul de la dovleceii scobiti si acoperim totul cu 3 cesti de apa. Apoi, adaugam o lingurita de pesmet, marar, sare si piper. Tinem umplutura pe foc cam 25 minute,...

Mancare de soia cu masline

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

Se pun la inmuiat bucatile de soia . Dupa jumatate de ora se scot si se pun in oala.Peste ele se pun ceapa taiata pestisori,rosiile taiate felii subtiri,maslinele,uleiul, busuioc uscat, piper si sare dupa gust.Se toarna apa pana se acopera ingredientele si se da la fiert.Este gata cand apa scade...

Vinete cu rosii

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

Vinetele se spala bine apoi se sterg, se taie in felii groase de 1,5 cm(un deget), se presara cu sare si se lasa sa stea 15-20 de minute. Nu se curata de coaja! Se curata usturoiul si se toaca sau rade. Rosiile se decojesc(cele proaspete) si se taie cuburi. Se scurg si se sterg vinetele...

Tocanita de ciuperci

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

 Ciupercile se taie bucati dupa preferinta, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare. Ceapa si morcovul se pun la calit in putin ulei, cand ceapa a capatat culoarea aurie se adauga ciupercile, se amesteca si se acopera cu un capac ca sa se inabuse. Daca vi se par tarisoare mai...

Legume la cuptor

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

Intr-o tava, se adauga uleiul de masline in care se adauga cutia cu mazare scursa si spalata, morcovii taiati rondele, ciupercile taiate in patru, ardeiul gras tocat cubulete, prazul rondele, cartofii taiati in cubulete, dovlecelul tot cubulete, dupa care se adauga sare, piper si delikat. Se...

Iahnie de fasole boabe

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

Fasolea se spala si se da in clocot prin trei ape. Se separa cojile daca s-au desprins, se schimba apa (atit cit sa acopere boabele) si se adauga legumele tocate dupa cum doriti (ceapa, morcovii). Se lasa la fiert mestecindu-se din cind in cind pentru ca aromele sa se intrepatrunda, apoi se...

Fasole cu usturoi

In Mancaruri de post la 1 Dec 2009

Se curata si se spala fasolea verde, apoi se pune la fiert intr-un litru de apa sau in oala speciala de fiert in aburi, cu capac, la foc mic. Dupa 20-25 minute, scoateti fasolea intr-un castron si preparati dressingul de usturoi astfel: zdrobiti bine usturoiul curatat si cu un tel mic...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Leu

Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amana ceea ce trebuie sa faci

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]