Sufleu de legume

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 9999 vizualizari

Sufleu de legume

 

Bogatie de arome, vitamine si culoare

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov, 
  • 1  patrunjel, 
  • 1  telina mica, 
  • o mina pastai de fasole verde, 
  • 2 cartofi, 
  • 6-7 buchetele de conopida, 
  • 1 lingura faina, 
  • 100 gr. unt, 
  • 1 ceasca lapte, 
  • 4 oua, 
  • 100 gr. cascaval, 
  • sare, 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume:

 Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.

Se serveste imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de legume