Sufleu de legume

de yammy in Mancaruri de post, 1 Dec 2009 | 10214 vizualizari

Sufleu de legume

 

Bogatie de arome, vitamine si culoare

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov, 
  • 1  patrunjel, 
  • 1  telina mica, 
  • o mina pastai de fasole verde, 
  • 2 cartofi, 
  • 6-7 buchetele de conopida, 
  • 1 lingura faina, 
  • 100 gr. unt, 
  • 1 ceasca lapte, 
  • 4 oua, 
  • 100 gr. cascaval, 
  • sare, 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de legume:

 Legumele bine fierte se paseaza obtinindu-se un pireu care se amesteca cu sosul alb (preparat din lapte, faina si unt), cu cele 4 galbenusuri, batind bine, apoi cu cascavalul ras si albusurile batute spuma. Se pune intr-un vas uns cu unt, se presara deasupra cascaval ras su bucatele de unt si se da la cuptor pentru 20-30 minute sa se rumeneasca.

Se serveste imediat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]