Adi

1

Bucataras
incepator

Pitesti

Bucataras din 28.04.2014

RETETE130
PRIETENI184
Retete

Jumari

In Porc la 22 Dec 2014

Slanina de porc se taie in fasii de aproximativ 3 cm latime, apoi fasiile se taie in cuburi. Se aseaza cuburile de grasime intr-un vas incapator, si se presara sare peste ele. Se da vasul la rece de pe o zi pe alta, sau cateva ore pentru a patrunde sarea in slanina. Se ia un vas cu...

Pomana porcului

In Porc la 6 Dec 2014

Nu am cantarit ingredientele, pentru ca nu exista cantitati fixe pentru aceasta mancare, trebuie doar sa fie si grasime, din care sa rezulte jumari si carne slaba, sau impanata cu grasime. Iar daca ar fi si carnati taranesti, ar fi o pomana a porcului adevarata. Noi am avut carnati de casa,...

Mujdei de usturoi cu suc de rosii

In Pt. carne la 23 Noi 2014

Se curata usturoiul si se indeparteaza capetele la graunti, apoi se clateste cu putina apa. Se taie grauntii de usturoi mai marunt si se pun in mojar, apoi se adauga sare peste ei si se piseaza bine. Se transfera usturoiul pisat intr-un bol si se rasnesc condimente peste el, apoi se freaca...

Reteta de familie - mamaliguta cu branza si smantana

In Aperitive / Garnituri la 9 Noi 2014

Preparare Reteta de familie - mamaliguta cu branza si smantana Se pune apa cu 1 lingurita sare la fiert. Se adauga 1 lingura de malai, se amesteca bine si se lasa sa dea in fiert. Apoi se adauga restul de malai in ploaie, mestecand cu telul pana se omogenizeaza bine. Se lasa sa...

Omleta cu carnati

In Aperitive / Garnituri la 29 Oct 2014

Se taie carnatii preparati in prealabil, in rondele si se imprastie rondelele pe intreaga suprafata a unei tigai antiaderente, fara a unge tigaia cu grasime. Se pune tigaia pe foc mediu pana incep sa sfaraie carnatii. Intr-un vas, se amesteca ouale si mustarul cu o furculita, pana se...

Ardei iute in otet

In Muraturi la 18 Oct 2014

Se spala ardeii si se aseaza in borcane. Fiind prea incovoiati, nu s-au asezat chiar bine, asa ca am umplut spatiile goale cu pastai de fasole verde. Se adauga si ardeii cei mici si iuti, apoi se masoara cantitatea de lichid punand apa peste ei. Se varsa apa respectiva si se pune intr-un...

Pizza cu blat de paine toast

In Pizza la 4 Oct 2014

Se feliaza salamul, sunca presata si carnatii. Ciupercile se scurg si se mai maruntesc putin. Cascavalul se da prin razatoarea mare. Rosia se feliaza si ea. Intr-o tava(33/43 cm) se aseaza feliile de paine, astfel incat sa fie acoperita toata suprafata, se mai taie din felii daca este...

Cum se fierbe porumbul

In Aperitive / Garnituri la 2 Aug 2014

Cum se fierbe porumbul. Inainte de a prezenta modul de preparare tin sa precizez ca Meri a mancat doi si noi cate unul :)) Se curata porumbul de foi, se indeparteaza matasea, atat cat se poate, ca mai ramane si printre boabe, se rupe varful fara boabe, se clateste cu apa rece si se pune...

Salata de ardei copt

In Salate la 15 Iul 2014

Se coc ardeii, in cazul meu pe aragaz, asezati pe un gratar deasupra flacarii. Ideal ar fi sa fie coptdi pe un gratar cu jar. Dupa ce se innegresc pe toate partile, se aseaza pe un platou sau fund de lemn si se presara sare grunjoasa peste ei pentru a se curata mai usor. Se lasa la racit...

Sirop din muguri de brad

In Sirop / Compot la 11 Iun 2014

Se spala bine mugurii de brad sub jet de apa rece si se scurg. Se pun intr-un vas si se acopera cu apa. Se pune vasul la foc mediu pana incepe sa fiarba siropul, apoi se micsoreaza intensitatea focului si se lasa asa timp de o ora. Se da vasul la rece pentru 24 de ore, apoi se strecoara...

Afisate 121 - 130 din 130 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]