Alexandra Burz

1

Bucataras
incepator

Sebes, judet alba

Bucataras din 12.07.2013

RETETE192
PRIETENI330
Articole

Top 5 uleiuri bune la gatit

In Cu de toate, la: 7 Mar 2014

La noi, popular pentru gatit este uleiul de foarea soarelui, dar alaturi de el exista si altele, care pot reprezenta o buna alternativa. Uleiul de masline extravirgin - este bogat in grasimi mononesaturate, cele care scad colesterolul rausi ridica nivelul colesterolului bun HDL in...

Faina, pe alese!

In Cu de toate, la: 22 Feb 2014

Daca pe vremea bunicilor nostri faina era cea de malai sau cea alba, de grau, proaspat macinata la moara, in prezent, pe piata exista o multime de sortimente. Tu ce faina preferi? Faina integrala de grau - comparativ cu faina alba, aceasta contine mai multe vitamine si minearale, dar si...

Reguli de siguranta si norme de igiena in bucatarie

In Tipsuri, la: 22 Feb 2014

Este obligatoriu sa ba spalti pe maini inainte de a atinge orice fel de produs alimentar. Este obligatoriu sa spalati fructele si legumele inainte de utilizare. Suprafetele de lucru si plansetele de taiat trebuie pastrate curate; este obligatoriu sa aveti plansete separate pentru...

Beneficiile fructelor si legumelor rosii!

In Tehnici, la: 17 Feb 2014

Iti aduci aminte ce te invata bunica in copilarie? Ca e bine sa mananci mere....rosii sau orice alte fruscte sau legume cu bujori in obraji? Ceea ce nu stia bunica este ca fructele si legumele rosii, in afara ca sunt pur si simplu sanatoase si atragatoare, sunt si un adevarat zacamant de...

Un corp sanatos este cel care doarme bine!

In Tehnici, la: 4 Feb 2014

Un numar mai mic de 9 ore de somn zilnic provoaca riscul de obezitate la copii. O alimentatie dezechilibrata, precum si lipsa activitatilor de miscare au condus la cresterea acestei rate in centrul si sudul Europei, in comparatie cu alte tari precum Belgia, Danemarca si Suedia....

Busuiocul verde

In Condimente, la: 29 Ian 2014

Provenind din Asia tropicala, busuiocul este o planta sensibila la frig si umezeala, preferand temperaturile crescute si clima uscata. Se incadreaza in categoria plantelor complexe, utilizabile atat in gastronomie cat si in medicina sau aromaterapie, datorita uleiurilor esentiale pe care le...

Stiati ca...

In Cu de toate, la: 29 Ian 2014

Din familia CAPSICUM , ardeii iuti, sub denumirea lor initiala de CHILI, sunt de mai multe specii si dimensiuni. Christofor Columb, se pare, a fost cel care i-a supranumit ARDEI dupa asemanarea la culoare si forma cu ardeii kapia. Chili se consuma proaspetisau uscati, iar...

Mici detalii despre anumite fructe si legume ale sezonului cald.

In Cu de toate, la: 29 Ian 2014

In lunile iulie si august, cand e caldura mai mare, orice amator are motive serioase de a lua la picior pietele si standurile de fructe si legume de sezon. La fiecare pas ne imbie caisele, piersicile, si nectarinele, visinele si rosiile de toate culorile, pepenele si vinetele apetisante....

Afisate 1 - 8 din 8 articole    

Postari recente

publicat la 12.07.2019

Desert Fantezie cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Este bine sa lasi bautura….insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]