Desert Fantezie cu ciocolata

de Alexandra Burz in Dulciuri, 12 Iul 2019 | 1856 vizualizari

 

Un desert demential pentru iubitorii de ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet mic piscoturi
  • 500 ml frisca lichida Hulala
  • 300 gr branza de vaci
  • 250 gr mascarpone
  • Esenta de portocale
  • Coaja rasa de la o portocale
  • 4 galbenusuri
  • 150 gr de zahar
  • 2 pachete Kinder Bueno, 1 pachet biscuiti Oreo, ciocolata dupa placul si imagimatia fiecaruia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Fantezie cu ciocolata:

Crema:
Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.
Adaugat branza de vaci si frisca batuta tare, mascarpone, putina esenta si coaja de portocala amestecand de sus in jos pana se omogenizeaza.
Intr-o forma de tort aranjam piscoturiile insiropate in sirop facut din esenta de portocale, apa si zahar.
Turnam crema si lasam la rece 3-4 ore sau peste noapte.
Decoram cu ciocolata, Kinder Bueno si Oreo dupa placul fiecaruia.

Pofta buna🤗

TIPS-URI

1

In crema puteti folosi si alte arome sau fructe de sezon

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Fantezie cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello