Ana_O

1

Bucataras
incepator

Langa Venezia

Bucataras din 11.01.2013

RETETE7
PRIETENI19
Retete

Fusilli cu dovlecei

In Fusilli la 17 Dec 2013

Punem pastele la fiert in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj. Intre timp punem sunculita la prajit in putin ulei, apoi adaugam dovlecelul ras pe razatoarea cu gauri mari. Cand sunculita e gata si dovlecelul moale, adaugam uleiul picant si smantana. Turnam deasupra pastele si daca...

Ciuperci pleurotus garnitura

In Aperitive / Garnituri la 16 Dec 2013

Am taiat ciupercile fasii, le-am pus la bait intr-un castron cu vinul, uleiul de masline si sarea cam 20 de minute. Le-am turnat apoi intr-o cratita incapatoare cu tot sucul si am dat focul tare, acoperind cu un capac. Vor lasa multa zeama si asta e bine caci se vor inmuia bine. La sfarsit am...

Risotto cu piept de pui si zucchine

In Pui la 15 Dec 2013

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand devine transparenta se adauga pieptul de pui taiat fasii sau cubulete. Cand pieptul de pui incepe sa devina alb, adaugam zucchina. Eu jumatate am dat-o pe razatoarea cu gauri mari si jumatate am taiat-o cubulete....

Ghiveci cu mazare si dovlecel

In Mancaruri de post la 30 Noi 2013

Ceapa o tocam marunt si o punem la prajit in putin ulei. Cand devine sticloasa adaugam morcovul taiat rondele si mazarea impreuna cu un pahar de apa. Cand sunt pe jumatate fierte adaugam cartofii cubulete si inca putina apa daca e nevoie. Imi place cand cartoful este foarte fiert si se topeste in...

Omleta "pai"

In Aperitive / Garnituri la 27 Noi 2013

Se taie cartofii fasii si se pun la prajit la fel ca si cartofii pai. La jumatate se adauga sunculita si se lasa totul la prajit bine. La sfarsit se adauga ouale batute cu sare si piper. Se intoarce cu un capac, sau dupa putinte si inventivitate si gata! Savurati, nu va uitati!

Biscuiti fragezi cu nuca si stafide

In Dulciuri la 26 Noi 2013

Intr-un vas incapator se pune margarina si se freaca cu zaharul si zaharul vanilat, pana se formeaza o crema. Se adauga ouale, unul cate unul, praful de sare si dupa incorporare se pun stafidele, eventual ciocolata cubulete mici si nuca. Eu am preferat nuca pisata, nu macinata. Cum biscuitii sunt...

Briose cu cocos

In Prajituri la 30 Ian 2013

Se bat ouale spuma, apoi se adauga zaharul vanilat si zaharul alb si se amesteca in continuare. Se adauga, amestecand usor, faina, uleiul, praful de copt si stafidele. La urma se presara praf de sortisoara, dupa gust. Turnati in forme pana la jumatate si introduceti in cuptorul preincalzit, la...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 17.12.2013

Fusilli cu dovlecei

publicat la 16.12.2013

Ciuperci pleurotus garnitura

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Că-ţi faci declaraţia de venituri în versuri n-ar fi chiar o problemă. Dar sacul de cartofi pe care încerci să-l îndeşi prin gura ghişeului de la “taxe şi impozite”, strigând în gura mare “haideţi, doamnă, o mică atenţie, că m-aţi ajutat şi trimestrul trecut…” e posibil să te bage în bucluc

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]