Bayram

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 12.06.2011

RETETE9
PRIETENI1
Retete / Pizza

Paine de casa

In Piine la 19 Iun 2011

Se pune faina intr-un vas, se adauga drojdia, sarea si apa si se framanta, se adauga apa pana se dezlipeste aluatul de pe maini apoi se adauga putin ulei, se mai framanta putin si se lasa sa creasca. Se ia aluatul si se taie in 4 parti egale,. Se modeleaza sub forma de batoane. Se impletesc 2...

Paine cu ou

In Piine la 13 Iun 2011

Se taie painea felii. Intr-un vas se bate oul. In alt vas se pune laptele. Feliile de paine se dau prin lapte apoi prin ou si se prajesc in ulei pana se rumenesc. Daca doriti puteti presara zahar peste ele.

Pizza pe felii de paine

In Pizza la 12 Iun 2011

Se unge tava cu unt, feliile de paine se trec prin lapte si apoi se aseaza in tava. Sucul de rosii se amesteca cu putina sare, piper si cimbru apoi se toarna peste paine. Se taie pieptul de curcan si pulpa de vita cubulete (cantitatea o alegeti voi), apoi se amesteca cu oul batut si cu...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 14.10.2011

Briose cu fulgi de ciocolata

publicat la 14.10.2011

Mancare de fasole verde!

publicat la 13.10.2011

Briose cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]