Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Suceava
Bucataras din 08.08.2017
Pregatim mai intai mamaliga. Dupa ce am pregatit-o, vom face capsunele pasta cu un blender. Peste ele vom adauga zaharul si smantana. Amestecam bine iar desertul este gata.
publicat la 24.11.2019
publicat la 29.06.2018
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Voturi:36
Voturi:23
Voturi:71
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:06
ieri la 11:14
pe 05.11 la 11:02
pe 04.11 la 07:19
de RODIMUR 8
pe 03.11 la 23:30
de Constelatialeu 9
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
MotanLaOale
Gicuta 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
flory06din6 1
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Capsuni cu smantana si mamaliguta
Pregatim mai intai mamaliga. Dupa ce am pregatit-o, vom face capsunele pasta cu un blender. Peste ele vom adauga zaharul si smantana. Amestecam bine iar desertul este gata.