Micutza Luana

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 13.03.2013

RETETE137
PRIETENI170
Retete / Aperitive / Garnituri

Cartofi evantai

In Aperitive / Garnituri la 1 Dec 2014

Cartofii se curata de coaja, se cresteaza din loc in loc, se presara praf de usturoi, sare si unt intre crapaturi. Ii asezam intr-o tava, punem putina apa in tava si ii acoperim cu folie. Dam la cuptorul incins circa 35 minute Cand feliile cartofilor se desprind una de alta punem intre ele...

Orez cu legume

In Aperitive / Garnituri la 22 Mai 2014

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu legume congelate (decongelate in prealabil). Se calesc putin, apoi se adauga orezul (clatit cu apa rece de 3 ori ) . Se adauga supa, sare, piper, vegeta si se pune intr-un vas termorezistent  si se da la cuptor circa 30 minute ...

Oua umplute cu smantana

In Aperitive / Garnituri la 25 Apr 2014

Se pun ouale le fiert 6 minute. Apoi se pune apa rece pe ele si se lasa 3 minute pentru a se coji usor. Se taie in 2 iar galbenusurile se amesteca cu smantana , iaurtul, mustarul , ceapa data prin razatoarea mica , sare piper dupa gust . Se umplu ouale si se orneaza cu maioneza si...

Omleta cu bacon si marar

In Aperitive / Garnituri la 1 Apr 2014

Se taie julien baconul si se caleste  putin in ulei. Ouale le batem bine su sare si piper si o lingura de apa . Adaugam baconul peste oua si mararul . Lasam sa se prajesca circa 2 minute pe o parte si pe cealalta .  Se presara cascaval ras .  

Bruschete cu rosii

In Aperitive / Garnituri la 19 Ian 2014

Rosiile se taie cubulete si se pun la calit cu ceapa taiata marunt. Se adauga usturoiul pisat, sarea, piperul, oregano si busuioc. Se lasa circa 10 minute pe foc . Peste feliile de paine se pune cate o lingura din compozitie, se presara cu cascaval si se dau 30 de secunde la cuptorul cu...

Bruschete cu ton

In Aperitive / Garnituri la 20 Dec 2013

Feliile de paine se prajesc. Ceapa se taie marunt si se amesteca cu maioneza si tonul scurs de ulei,sare, piper si se adauga peste painea prajita . Simplu si rapid .

Omleta taraneasca

In Aperitive / Garnituri la 18 Dec 2013

Ouale se bat bine peste care se adauga ceapa taiata marunt ardeiul tocat si el baconul taiat julie , sare piper dupa gust , si se pune la prajit . Cascavalul se preasara deasura cand este calda .  

Nachos

In Aperitive / Garnituri la 11 Sep 2013

Se aseaza un rand de tortilla , apoi ceapa tocata marunt, patrunjelul, maslinele, sare, piper, fasolea si din nou tortilla si restul ingredientelor .  La sfarsit adaugam cascavalul ras si dam la cuptor 10 15 minute .

Saleuri cu chimen

In Aperitive / Garnituri la 21 Iun 2013

Dupa ce am lasat foietajul la dezghetat 10 minute il intindem pe planul de lucru. Taiam fasii de circa 5 cm latime si 10 cm lungime . Luam pe rand si le sucim putin , apoi le asezam intr-o tava care am acoperit-o cu foaie de copt si unsa cu ulei. Peste ele punem cu pensula oul , sarea si...

Sote de ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 21 Iun 2013

Ciupercile se scurg de apa si se pun la calit in uleiul incins. Ceapa se curata si se taie julie apoi se pune peste ciuperci. Usturoiul se toaca marunt si se adauga peste ciuperci. Se asezoneaza cu sare piper si se lasa circa 15 minte la foc mic . Cand este gata se presara o ploaie...

Oua umplute cu pateu si ton

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2013

Se fierb ouale si se taie in jumatate. Jumatatea din ele le vom face cu pateu astfel:     galbenusurile se amesteca cu pateul, putina sare, piper si jumatate din cantitatea de maioneza, apoi umplem ouale. Restul de galbenusuri se amesteca in blender cu tonul, maioneza ramasa si...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 28.12.2015

Salata de fructe

publicat la 28.12.2015

Frigarui

publicat la 03.12.2015

Prajitura Valentina

Horosmopul tau de astazi:

Taur

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]