Frigarui

de Micutza Luana in Mancaruri cu carne, 28 Dec 2015 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucatele carne de porc
  • 2 bucatele carne de pui
  • rosii chery
  • o ceaoa mica
  • un ardei galben
  • sare
  • piper
  • 8 bete pentru frigarui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea se taie cubulete potrivite se asezoneaza cu sare si piper.

Ardeiul si ceapa se curata si se taie cubulete, la fel si ceapa .

Rosiile se spala si se lasa intregi sau taiate pe jumatate.

Se ia un betigas se pune o bucatica de carne de porc, ardei ceapa rosie, o bucatica de carne de pui si tot asa pana la umplerea betigasului.

Se procedeaza la fel si cu celelante betigase  pana terminam ingredientele.

Se pun la prajit in tigaie gril sau de care aveti, eu avut ca cea din imagine, ies extrem de gustoase.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ghimbir si busuioc