Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 13.03.2013
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
Predicţiile astrologilor sunt extrem de clare: ce-a fost ştim deja, ce o fi om mai vedea.
Voturi:42
Voturi:86
Voturi:31
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:30
ieri la 08:23
de oanapl 8
pe 14.09 la 17:37
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
oanapl
Bucataras
RODIMUR
Rocsi
Sabina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Beea 1
Rocsi 9
1210 puncte
oanapl 8
1067 puncte
vasimur 4
213 puncte
RODIMUR 8
154 puncte
mihaelar63 9
117 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Frittura di pesce (friptura de peste )
Fructele de mare se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins (eu am ales deja cele curatate ). Se scot pe un servetel pentru a absoarbe uleiul in exces. Se serveste cu salata verde si lamaie .