publicat la 28.12.2015
publicat la 28.12.2015
publicat la 03.12.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Saramura de crap
Bucatile de peste curatate in prealabil se prajesc pe gril intr-un pat de sare mare. Intre timp pregatim saramura. Intr-o cratita punem ardeiul (eu am avut copt pe gratar ) ,taiat julien , ceapa tocata marunt , ardeiul capia si el taiat marunt, usturoiul rosiile in bulion apa si lasam la...
Somon la gratar
Spalam bucatile de somon si le tapetam cu hartie . Uleiul il amestecam cu sare, piper, boia si catelul de usturoi . Punem bucatile de somon peste sos si il dam la cuptor circa o ora , Ungem o tigaie grill cu putin ulei si rumenim somonul pe ambele parti . Se poate servi cu cartofii...