
publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Sarmale fierte in vin
Varza se pune in apa rece cateva ore dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 1/2 ore...
Cocos in vin (Coq au vin)
Taiem bucati pulpele si pieptul de cocos (al meu a fost de tara) . Le spalam si le punem intr-o caserola cu capac . Adaugam morcovul si ceapa curatate si taiate bucati. Turnam deasupra vinul...
Iepure la cuptor cu vin si legume
Carnea de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano. Intr-o tava unsa cu ulei am pus carnea, morcovul taiat rondele, cateii de usturoi, vinul si apa, apoi...