publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
publicat la 18.12.2015
Daca nu iti analizezi deciziile, vei repeta greselile. Daca le vei analiza, vei gasi alte cai de a gresi. Morala: nu mai analiza atat de mult, fa cum simti!
Bucataras.ro
[email protected]
Tocanita de ciuperci cu smantana
Ciupercile le-am spalat si curatat, apoi, ptr ca nu au fost foarte mari, le-am taiat in patru. Am pus uleiul la incins, am adaugat cateii de usturoi taiati pe jumatate, pe care i-am calit putin, apoi i-am scos. In uleiul incins, am pus ciupercile impreuna cu ceapa tocata marunt. Cand ciupercile...
"Lecso" - tocana ungureasca
Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt. Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei. Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocatesi am lasat putin sa se amestece aromele. Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului de legume. Am amestecat...
Mancare de spanac
Frunzele de spanac le-am spalat bine in mai multe ape. Intr-o oala mai mare am pus apa la fiert, iar cand a ajuns la punctul de fierbere am adaugat spanacul, lasandu-l sa se opareasca 5 minute. Am oprit putina zeama. L-am pus la scurs intr- sita. Intre timp am tocat marunt o tija de praz,...
Sarmalute cu ciuperci in foi de varza
Ceapa tocata am calit-o in ulei, pana s-a inmuiat putin. Am adaugat ciupercile (spalate, scurse si tocate marunt), orezul, cimbru, piperul macinat si 200 ml apa, si am lasat sa fiarba pana se umpla orezul. Am pus o lingura de delikat si suc de rosii si am mai lasat 5-10 minute. Am lasat amestecul...
Fasole scazuta cu afumatura
Fasolea am lasat-o de seara pana a doua zi, in apa rece. A doua zi, am spalat bine fasolea care sa umflat, dublandu-si volumul, si am pus-o la fiert in apa colocotita, schimband 3 ape. In ultima apa am pus morcovul, cartoful, telina si ceapa mica, taiate bucati, si am lasat sa fiarba....