Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
srdtfhgjkl
Bucataras din 10.02.2012
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
publicat la 22.01.2013
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
Voturi:22
Voturi:55
Voturi:34
In cont 25
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 17:21
ieri la 15:26
ieri la 11:30
pe 19.06 la 08:04
de Rocsi 9
pe 18.06 la 19:27
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de pufuleti
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.