Zamfira

5

Bucataras
senzational

Brasov

Bucataras din 20.03.2012

RETETE373
PRIETENI274
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 4 Iun 2012

Amestecam ouale cu apa, uleiul, branza rasa, adaugam spanacul tocat (rece); apoi faina si praful de copt. Tapetam o tava de tarta si turnam compozitia. Timp de coacere 30 minute (cuptorul preincalzit).  

Dovlecei crocanti

In Aperitive / Garnituri la 3 Iun 2012

Dovleceii se curata, se taie bastonase, se presara cu sare si ii lasam 5-10 minute (pentru a scoate apa din ei).  Pesmetul se amesteca cu branza de capra razuita fin. Uleiul se incorporeaza in iaurt. Dovleceii se sterg cu un servet, ii piperam si ii punem pe rand in iaurt apoi in...

Ursuleti cu branza

In Aperitive / Garnituri la 30 Mar 2012

Se amesteca faina cu ouale, adaugam branza razuita, untul taiat cubulete si putina sare . Intindem aluatul la un strat de 1 cm., taiem aluatul cu o forma ( am ales forma de ursulet), le vom unge cu ou. Deasupra se presara condimente si seminte. Se coace la foc potrivit.

Placinta cu spanac

In Aperitive / Garnituri la 29 Mar 2012

Blatul: amestecam faina, laptele, ouale, uleiul si praful de copt. Este un aluat moale - asemenea unei smantani groase. Turnam 1/2 din aluat intr-o tava (eventual tava pentru tarta), si dam tava la cutor pentru 5-7 minute. Prima jumatate de aluat trebuie sa se intareasca putin inainte sa...

Afisate 61 - 64 din 64 retete    

Postari recente

publicat la 05.08.2019

Friptura marinata la cuptor

publicat la 05.08.2019

Ciorba de burta

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]