publicat la 05.04.2020
publicat la 05.08.2019
publicat la 05.08.2019
Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…
Bucataras.ro
[email protected]
Tarta cu spanac
Amestecam ouale cu apa, uleiul, branza rasa, adaugam spanacul tocat (rece); apoi faina si praful de copt. Tapetam o tava de tarta si turnam compozitia. Timp de coacere 30 minute (cuptorul preincalzit).
Dovlecei crocanti
Dovleceii se curata, se taie bastonase, se presara cu sare si ii lasam 5-10 minute (pentru a scoate apa din ei). Pesmetul se amesteca cu branza de capra razuita fin. Uleiul se incorporeaza in iaurt. Dovleceii se sterg cu un servet, ii piperam si ii punem pe rand in iaurt apoi in...
Ursuleti cu branza
Se amesteca faina cu ouale, adaugam branza razuita, untul taiat cubulete si putina sare . Intindem aluatul la un strat de 1 cm., taiem aluatul cu o forma ( am ales forma de ursulet), le vom unge cu ou. Deasupra se presara condimente si seminte. Se coace la foc potrivit.
Placinta cu spanac
Blatul: amestecam faina, laptele, ouale, uleiul si praful de copt. Este un aluat moale - asemenea unei smantani groase. Turnam 1/2 din aluat intr-o tava (eventual tava pentru tarta), si dam tava la cutor pentru 5-7 minute. Prima jumatate de aluat trebuie sa se intareasca putin inainte sa...