
publicat la 07.01.2014
publicat la 03.01.2014
publicat la 25.12.2013
Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!
Bucataras.ro
[email protected]
Hrean in otet
Hreanul se curata bine si se da apoi pe razatoarea mica, se pune in borcan si se adauga peste el otet, sare si zahar, apoi apa cat sa acopere hreanul. Se inchide capacul si se lasa la frigider. Din acest preparat se pot face si sosuri, in combinatie cu alte ingrediente, dar e f bun si asa.
Coaja de portocala confiata
Am spalat bine portocalele si am taiat coaja de la portocala cat mai subtire posibil, astfel incat sa iau cat mai putin din partea alba ( desi mi se pare ca cea cumparata e cu partea alba cu tot....). Am pus pe foc o craticioara cu apa si cand a dat in clocot am pus cojile si am...
Pasta de rosii aromata
Preparare Pasta de rosii aromata Rosiile le-am pus in apa clocotota cam 2-3 minute, apoi le-am scos pe un gratar la scurs...Le-am scos pielita si le-am pus in blender, impreuna cu ceapa taiat mai marunt, le-am pasat foarte bine, apoi le-am pus intr-o cratita la foc pe aragaz. Am taiat marunt...