Crap cu rosii la cuptor

de madi_marin in Crap / Caras, 16 Feb 2011 | 5949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de crap
  • 2 rosii
  • 6 catei mari de usturoi
  • condimente pentru peste
  • amestec de piper cu lamaie de la Kamis
  • sare
  • ulei

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap cu rosii la cuptor:

Bucata de muschi de crap se spala, se sterge si se portioneaza. Se unge cu ulei si se presara cu putina sare, cu condimente si piper cu lamaie. Bucatile se pun in tava mare de aragaz  tapetata cu hartie de copt si unsa cu ulei.

Rosiile se spala, se sterg si li se scoate miezul care se poate folosi la alt preparat. Se taie apoi in cubulete si se amesteca cu 2 catei de usturoi tocati marunt, cu sare si piper. Se pun langa bucatile de peste.

Se da tava la cuptor pana ce pestele e gata.

Se servesc bucatile de peste cu cubulete de rosii deasupra si mujdei de usturoi facut din restul de 4 catei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap a la Sulina