Crap in trei culori

de mihaelar63 in Crap / Caras, 24 Aug 2016 | 3467 vizualizari

 

Crapul "oglinda",acela fara solzi este foarte gustos. Daca este si frumos colorat, cu legume este si mai delicios. Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe  iubescpestele.ro .
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 crap [ 800 grame ]
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • ulei pentru prajit
  • 50 gr parmezan
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • Pt sos:
  • 1 lingura faina alba
  • 1 lingura unt
  • 200 ml lapte rece
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in trei culori:

  1. Pestele spalat si curatat se portioneaza in trei bucati.
  2. Tamponati pestele de excesul de umiditate cu ajutorul servetelor de hartie .
  3. Dati pestele condimentat cu sare si piper prin faina alba si prajiti in baie de ulei incins .
  4. Se prepara sosul intr-o tigaie  non-aderenta .Se topeste untul si se amesteca cu faina alba , fara a se rumeni . Se aduga laptele rece si se omogenizeaza .
  5. Spalati ardeii si tocati-i cubulete mici .
  6. Se introduce pestele in tigaie cu pielea in jos . Dupa 1-2 minute se intoarce.
  7. Pe o bucata  de peste se pune parmezan razuit , pe celelalte bucati se distribuie ardeiul , rosu si verde.
  8. Reduceti intensitatea focului/ caldurii la minimum .
  9. Se pune un capac peste tigaie  pentru cateva minute ca ardeiul sa se inmoaie putin .
  10. Daca sosul scade prea mult se dilueaza cu lapte .
  11. Pofta buna !!!!          
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in trei culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caras la cuptor cu legume si vin