alldaycooking

1

Bucataras
incepator

Sag

Bucataras din 08.04.2011

RETETE162
PRIETENI142
Retete

Cosulet de branza cu salata, dovlecel cu spuma de branza de capra si speck cu spuma de ridiche neagra si nuca

In Aperitive / Garnituri la 1 Apr 2012

Pentru cosuletele de branza am ras branza si am dispus-o sub forma circulara in 2 ta v i din silicon. Am introdus in cuptor la 200 grade Celsius si am urmarit pentru a v edea cand incepe sa se coloreze branza. A durat aproximati 5 minute, pana cand marginile am capatat o culoare aurie. Fiecare...

Salata calda cu paste

In Paste la 29 Mar 2012

Carnea de curcan am taiat-o fasiute si am amestecat-o cu 1 lingura otet balsamic si 1 lingura sos de soia. Pastele le-am fiert conform indicatiilor de pe ambalaj. Ardeii i-am taiat fasiute si le-am calit in putin ulei de masline. Le-am pus intr-un castron. Ciupercile le-am feliat si le-am...

Cuburi cu zmeura si ciocolata

In Prajituri la 29 Mar 2012

Am incalzit smantana impreuna cu ciocolata rupta bucatele pana cand s-a topit ciocolata. Am lasat la rece in frigider pana cand s-a ingrosat crema (3 ore).   Pentru crusta am amestecat ingredientele enumerate si am lasat la rece coca 30 de minute. Am intins coca si am asezat-o intr-o...

Gogosi

In Dulciuri la 29 Feb 2012

  Faina am pus-o intr-un castron, la mijlocul acesteia am pus drojdia maruntita, mierea si 100 ml apa calduta. Am lasat pana cand au inceput sa se formeze basicute la suprafata lichidului. Am adaugat galbenusul, smantana, extract de  vanilie  si putina sare, apoi restul de...

Prajitura cu ciocolata si menta

In Dulciuri la 28 Feb 2012

 Ciocolata cu lapte si untul le-am topit in cuptorul ce microunde. Am lasat sa se raceasca putin ciocolata topita, apoi am adaugat 3 galbenuse si am omogenizat compozitia. Treptat am adaugat laptele si am mixat pentru a obtine o crema consistenta. Am adaugat faina si praful de copt si am...

Paste cu carne de pui, masline si mazare

In Paste la 25 Feb 2012

Pastele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Pieptul de pui l-am taiat fasiute si l-am prajit in foarte putin ulei. Cand carnea a fost rumenita pe ambele parti am adaugat maslinele si mazare. Am lasat sa se caleasca impreuna timp de aprox 5 minute. Inainte de a lua de pe foc am...

Cupcakes cu ciocolata si zmeura

In Prajituri la 19 Feb 2012

Ciocolata rupta bucatele am topit-o impreuna cu 100 gr unt si 100 ml lapte. Ouale le-am mixat impreuna cu fructoza timp de 2 minute. La mixul de oua am adaugat treptat ciocolata topita si racita. Am mixat in continuu pana cand am inglobat toata ciocolata topita. Faina am amestecat-o cu praful de...

Desert cu visine si frisca

In Dulciuri la 18 Feb 2012

Visinele le-am pus la fiert impreuna cu 3 linguri de fructoza, scortisoara si cuisoare macinate. Aam lasat sa fiarba aproximativ 5 minute. Intr-o tava am asezat piscoturile si peste ele am pus siropul lasat de visine pentru a insiropa piscoturile. Am distribuit apoi si visinele deasupra...

Supa de cartofi

In Mancaruri de post la 18 Feb 2012

Ceapa tocata marunt am calit-o in putin ulei. Am adaugat la ceapa morcovii taiati rondele, patrunjelul si ardeiul taiat marunt  si am lasat cateva minute sa se caleasca. Am adaugat 1,5 litri de apa si am lasat sa fiarba. Dupa 10 minute am adaugat cartofii taiati cuburi si frunzele...

File de pui cu sos de portocale si mazare

In Pui la 16 Feb 2012

File-urile de pui le-am batut cu ciocanul pentru snitele. Am presarat putina sare si piper alb pe fiecare file de pui. Am prajit in foarte putin ulei pieptul de pui, apoi l-am scos pe o farfurie. Intr-o tigaie am topit un cubulet de unt, apoi am adaugat sucul de la 1 portocala proaspat stoarsa...

Curcan cu legume

In Curcan la 14 Feb 2012

Pieptul de curcan l-am taiat fasiute subtiri. Din 2 linguri ulei de masline, 2 linguri sos de soia, 1 lingura otet de vin si o lingurita de amidon am preparat o marinata in care am pus fasiutele de carne de curcan si am lasat la rece 30 de minute. Am prajit carnea in ulei de masline si am adaugat...

Desert cu DATTELZAUBER „DUNYANA“

In Prajituri la 13 Feb 2012

Biscuitii i-am sfaramat si i-am amestecat cu untul topit, apoi i-am pus intr-o forma inimioara. Este foarte utila o forma de silicon, altfel ar fi destul de greu de scos prajitura din tava. Eu am avut o forma inimioara din plastic pe care am sacrificat-o in final, fiind nesesar sa o tai pentru a...

Paine cu branza si masline

In Piine la 13 Feb 2012

Am pus faina intr-un castron, am adaugat drojdia, fructoza, sarea si 3 linguri ulei de masline, apoi treptat am pus apa calduta amestecand continuu. Am obtinut o coca destul de moale si lipicioasa pe care am lasat-o aproximativ 30 de minute la loc caldut. Am adaugat branza maruntita cu ajutorul...

Rulada de curcan si ciuperci Portobello

In Curcan la 13 Feb 2012

Pentru rulada am batut carnea cu ciocanul pentru snitele. Am sarat si piperat carnea, am adaugat morcovul taiat bucati, boabele de mazare si porumb. Am rulat carnea, am infasurat-o in pielita pe care o dadusem la o parte la inceput. Am infasurat cu sfoara si am asezat intr-o tava ceramica pe...

Friptura cu sos de cirese si piure cu telina

In Mancaruri cu carne la 11 Feb 2012

Sucul proaspat stors de la jumatate de lamaie l-am amestecat cu 2 linguri de ulei si 1 lingurita condimente 5 arome. Ceafa de porc feliata am acoperit-o cu amestecul de condimente si am lasat la rece aproximativ 3 ore. Dupa 3 ore am asezat bucatile de carne intr-o tava si le-am introdus in...

Cotlet cu ceapa caramelizata si cartofi copti

In Mancaruri cu carne la 4 Feb 2012

Am amestecat condimentele si le-am presarat peste cotletele de porc. Intentionam sa fac cotletele la cuptor, dar in criza de timp am decis sa le prajesc in foarte putin ulei de masline. Am rumenit pe am parti carnea, apoi am asezat-o pe farfurii. Cepele le-am curatat si le-am taiat destul de...

Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul

In Mancaruri cu carne la 29 Ian 2012

Am pregatit marinata amestecand ingredientele enumerate si am turnat deasupra pulpei de caprioara. Am lasat la figider pana a doua zi. Am curatat carnea de caprioara de bobite si am infasurat-o cu sfoara. Aam asezat carnea intr-un vas de Jena si am lasat-o aproximativ 10 minute in cuptor la...

Tort cu ciocolata, visine si nuca

In Dulciuri la 29 Ian 2012

Pentru blatul de cacao am batut spuma albusurile, apoi am adaugat treptat fructoza si apoi galbenusurile. Am amestecat spuma cu cele 2 linguri de faina si cacao si am copt la 180 de grade Celsius. Pentru blatul cu stafide  am batut spuma albusurile, apoi am adaugat treptat fructoza si...

Prajitura cu lamaie si nuca de cocos

In Prajituri la 26 Ian 2012

Untul l-am topit 30 de secunde in cuptorul cu microunde, apoi l-am amestecat cu fructoza si l-am mixat pana am abtinut o crema spumoasa. Treptat am adaugat ouale, kefirul si sucul de lamaie si am mixat foarte bine. La sfarrsit am adaugat faina de malai, nuca de cocos, faina...

Mousse de sweetie si zmeura cu jeleu de sampanie

In Dulciuri la 22 Ian 2012

Am curatat sweetie-ul de coaja, apoi am desfacut pielita fiecarei feliute si am obtinut 130 gr de fruct. 5 gr de gelatina le-am dizolvat in 30 ml apa si le-am incalzit, fara a fierbe lichidul. Aceasta gelatina hidratata am adaugat-o la sweetie si am pasat cu ajutorul blender-ului stick pana cand...

Prajitura siropoasa cu portocale

In Dulciuri la 21 Ian 2012

Untul l-am taiat cubulete si l-am incalzit in cuptorul cu microunde timp de 40 de secunde. Am adaugat la unt zaharul brun si am omogenizat compozitia. Pe rand am adaugat la unt galbenusurile, apoi iaurtul, sucul de portocale, vanilia si am amestecat foarte bine. La final am pus faina si...

Piept de curcan cu sos de rodii

In Mancaruri cu carne la 21 Ian 2012

Pieptul de curcan l-am uns cu putin ulei de masline. Piperul, boiaua, ierburile de Provance si sarea le-am amestecat cu coriandrul zdrobit. Am frecat pieptul de curcan cu amestecul de condimente, apoi l-am pus intr-o tava de jena cu capac si l-am introdus in cuptor la 250 de grade Celsius. Dupa...

Budinca cu cozonac

In Dulciuri la 15 Ian 2012

Intr-un castron am pus laptele, ouale, vanilia si extractul de stevia si le-am batut cu o furculita, ca pentru omleta. Am adaugat cozonacul taiat cubulete, ciocolata si zmeura si am amestecat usor compozitia. Am pus la copt in 2 tavi de chec. Tavile mele sunt din silicon si nu a fost necesar sa...

Placinta cu carne de curcan, ciuperci si Brie

In Mancaruri cu carne la 15 Ian 2012

 Faina am amestecat-o cu praf de copt, apoi am adaugat untul taiat cubulete, lapte, smantana si oul si am framantat pana cand am obtinut o coca nelipicioasa, elastica. Aam lasat la rece coca pana cand am pregatit umplutura.  1 lingura de ulei si 1 lingura de unt le-am pus sa se...

Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

In Mancaruri cu carne la 15 Ian 2012

Am desfacut cu grija pielita ce acoperea pulpa de curcan, fara a o desprinde complet. Sub pielita am introdus bucatele de unt amestecat cu piper alb si patrunjel verde taiat marunt. Aam asezat pulpa de curcan intr-o tava ceramica, am adaugat sampanie si am acoperit carnea cu hartie de copt...

Rol cu branza dulce si fructe de padure

In Dulciuri la 8 Ian 2012

La faina nu am scris din greseala 750 ml, am ales sa masor faina cu ajutorul unei cani gradate. Asadar, am pus faina intr-un castron, am facut o depresiune la mijlocul acesteia si am pus drojdia, zaharul brun si apa calduta. Am amestecat drojdia cu zaharul si apa si am lasat aproximativ 5...

Tort de mere cu bezea

In Torturi la 2 Ian 2012

Pandispan: Ouale le-am frecat cu fructoza, apoi am adaugat uleiul treptat, amestecand ca si la maioneza. Am adaugat laptele, apoi faina si am amestecat foarte bine pentru a se omogeniza compozitia. La sfarsit am adaugat putina scortisoara, praful de copt si stafidele, apoi am amestecat din...

Fursecuri pentru Mos Craciun

In Prajituri la 22 Dec 2011

Untul l-am taiat bucatele mici si l-am amestecat cu faina. Am adaugat fructoza, zaharul vanilat, praful de copt si oul si am framantat cu mana un aluat elatic, dar ferm ca si consistenta. In functie de tipul de faina, ou e posibil sa fie nevoie de putin faina suplimentar, sau daca aluatul e...

Cozonac

In Dulciuri la 21 Dec 2011

Intr-un castronel am pus 100 ml lapte caldut, 1 lingurita de fructoza si drojdia maruntita. Am presarat deasupra 2 linguri de faina si am lasat sa creasca aproximativ 15 minute (langa semineu, la caldurica). Restul de faina, amestecat cu sare si restul de fructoza, l-am pus intr-un castron,...

Prajitura cu branza dulce si bezea

In Prajituri la 21 Dec 2011

Din ingredientele mentionate pentru coca am facut un aluat elastic pe care l-am intins si l-am asezat intr-o tava peste hartia de copt. Branza dulce am amestecat-o cu ouale, zaharul vanilat si fructoza. Am mixat foarte bine crema de branza, apoi am adaugat stafidele si am amestecat din nou...

Afisate 91 - 120 din 162 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători

pe 06.12 la 17:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]