Paine cu branza si masline

de alldaycooking in Piine, 13 Feb 2012 | 4459 vizualizari

 

Impreuna cu gandacelul meu, am papat painea calda, nu am mai avut rabdare sa asteptam sa se raceasca. A iesit foarte moale si pufoasa, nu prea sarata si cu un gust foarte interesant de masline coapte.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 350 ml apa calduta
  • 7 gr drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 lingurita fructoza
  • 200 gr branza sarata
  • 1 mana de masline Kalamata fara samburi
  • busuioc maruntit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza si masline:

Am pus faina intr-un castron, am adaugat drojdia, fructoza, sarea si 3 linguri ulei de masline, apoi treptat am pus apa calduta amestecand continuu. Am obtinut o coca destul de moale si lipicioasa pe care am lasat-o aproximativ 30 de minute la loc caldut. Am adaugat branza maruntita cu ajutorul furculitei si maslinele taiate marunt si am framantat din nou. Am asezat aceasta coca intr-o tava ceramica unsa cu putin ulei. Am intins coca in tava si am presarat deasupra putin ulei de masline si busuioc maruntit. Am copt la 180 de grade Celsius pana cand s-a rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine integrala de casa umpluta cu masline si branza