Rulada de curcan si ciuperci Portobello

de alldaycooking in Curcan, 13 Feb 2012 | 4493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 700 gr pulpa de curcan
  • 1 morcov
  • 1 pumn de mazare congelata
  • 1 pumn de porumb congelat
  • sare
  • piper alb
  • Ciuperci
  • 400 gr ciuperci Portobello
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet balsamic
  • 2 linguri sos de soia
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan si ciuperci Portobello:

Pentru rulada am batut carnea cu ciocanul pentru snitele. Am sarat si piperat carnea, am adaugat morcovul taiat bucati, boabele de mazare si porumb. Am rulat carnea, am infasurat-o in pielita pe care o dadusem la o parte la inceput. Am infasurat cu sfoara si am asezat intr-o tava ceramica pe care am acoperit-o cu un capac. Am copt la 200 grade Celsius pentru 1 ora, apoi la 250 grade Celsius pana cand s-a rumenit.

Ciupercile le-am feliat si le-am prajit in ulei. Ideea e sa nu fie foarte multe ciuperci in tigaie si sa se poata rumeni in ulei. Ciupercile prajite le-am asezat pe farfurii. In tigaia in care am prajit ciupercile am adaugat 2 linguri otet balsamic si 2 linguri sos de soia si am lasat sa fiarba pana cand am obtinut un sos ceva mai consistent. Am stropit ciupercile cu acest sos si am servit alaturi de rulada de curcan.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan si ciuperci Portobello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

pe 20.08 la 10:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan umplut, pe pat de legume