Articole

Ghimbir

Postat de: Bucataras in Condimente

Folosit mult in bucataria asiatica, ghimbirul este un ingredient obisnuit in preparatele dulci si picante. Radacina proaspata de ghimbir se curata de coaja , se rade, apoi se adauga in mancaruri de...Citeste continuarea

Mere

Postat de: Bucataras in Fructe

Merele sunt foarte bune pentru inima si circulatie. Ele contin pectina, o fibra solubila care ajuta organismul sa elimine colesterolul si il protejeaza de factorii poluanti din mediu. De asemenea,...Citeste continuarea

Revista Felicia il aduce pe Michel MONTIGNAC la Bucuresti!

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Evenimentul va avea loc marti, 5 mai, incepand cu ora 11.00, la Hotel Crowne Plaza. Michel Montignac va prezenta tuturor celor interesati principiile dietei sale si va raspunde la intrebarile...Citeste continuarea

Seminarul culinar Lalla Cooking de la restaurantul Sangria

Postat de: Bucataras in Bucataras in oras

Anca si Andra zimbesc larg. Urmaresc cu degetul lista invitatilor. "Aaaa, bucataras, bucataras ... sa ramii sa vorbim dupa ... Te conducem, pe aici...", spun vesele si urca scarile facind semn sa...Citeste continuarea