Ghimbir
Postat de: Bucataras in CondimenteFolosit mult in bucataria asiatica, ghimbirul este un ingredient obisnuit in preparatele dulci si picante. Radacina proaspata de ghimbir se curata de coaja , se rade, apoi se adauga in mancaruri de...Citeste continuarea
Mere
Postat de: Bucataras in FructeMerele sunt foarte bune pentru inima si circulatie. Ele contin pectina, o fibra solubila care ajuta organismul sa elimine colesterolul si il protejeaza de factorii poluanti din mediu. De asemenea,...Citeste continuarea
Revista Felicia il aduce pe Michel MONTIGNAC la Bucuresti!
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasEvenimentul va avea loc marti, 5 mai, incepand cu ora 11.00, la Hotel Crowne Plaza. Michel Montignac va prezenta tuturor celor interesati principiile dietei sale si va raspunde la intrebarile...Citeste continuarea
Seminarul culinar Lalla Cooking de la restaurantul Sangria
Postat de: Bucataras in Bucataras in orasAnca si Andra zimbesc larg. Urmaresc cu degetul lista invitatilor. "Aaaa, bucataras, bucataras ... sa ramii sa vorbim dupa ... Te conducem, pe aici...", spun vesele si urca scarile facind semn sa...Citeste continuarea














