Andivele

Postat de Oana in Legume pe 26 Ian 2009, 14:55

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Andivele

Frunzele alb-galbui ale andivei, cultivate la intuneric, ating o lungime de pana la 20 cm.

Cu cat planta bate mai mult spre verde, cu atat mai amar este gustul.

Merg de minune cu dressinguri de mustar, sosuri reci cu verdeturi iar frunzele lunguiete pot servi ca linguri comestibile :)

Pentru a atenua gustul amarui al andivei, se tine andiva intreaga 5 minute in apa calduta.

Comentarii (1)

12.02.2011, 20:27

n-am incercat andive

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]