
publicat la 25.08.2018
publicat la 30.10.2017
publicat la 25.05.2017
“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
[email protected]
Eierpunsch Mamma Mia
Intai se pregateste frisca din smantana lichida, intaritor de frisca si un zahar vanilat.Se pune la rece. Zaharul brun si lichiorul se pun intr-o oala la foc mijlociu. Se mixeaza in oala in timpul prepararii. Apoi se adauga vinurile si scortisoara si se mixeaza in continuare pana devine...
Zabaione
Intr-o oala cu fund dublu se pun galbenusurile impreuna cu zaharul. Se mixeaza pana capata o consistenta cremoasa si de culoare galben deschis. Apoi se pune la foc mic spre mediu. A nu se lasa nesupravegheat! Se mixeaza in continuu ,pentru a nu se prinde. Se adauga si vanilia....
Ananas Bowle
Vinul si ananasul taiat cubulete se amesteca intr-o oala mai mare. Se lasa la rece de pe o zi pe alta. Ziua urmatoare inainte de a se servi se adauga si sampania. Este foarte bun si simplu de facut.