
publicat la 16.02.2014
publicat la 16.02.2014
publicat la 16.02.2014
Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de pui cu galuste
Carnea se spala si se pune la fiert in 4l de apa.Se spumeaza cand este nevoie.Dupa ce carnea a fiert, se scoate si se adauga legumele curatate, lasate intregi. Se lasa sa fiarba.Daca doriti puteti portiona carnea si sa o adaugati in supa sauu sa o folositi la altceva. Cat legumele fierb ne...
Ciorba de pui a la grec
Pieptul de pui se pune la fiert in apa.Se spumeaza carnea, dupa care se adauga ceapa curatata.Se lasa intreaga.Cand carnea este fiarta se scoate si se lasa putin sa se raceasca.Se adauga morcovul, pastarnacul si telina fie taiate cubulete, fie date pe razatoare.Se acopera cu un capac si se lasa...