karla

1

Bucataras
incepator

Maureni

Bucataras din 02.03.2013

RETETE22
PRIETENI44
Retete / Aperitive / Garnituri

Turte cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 31 Aug 2013

In primul rand am incalzit putin laptele. Am pus drojdia la crescut cu zaharul si cu putin laptic si am lasat-o sa creasca 15 min. Am pus intr-un castron cartofii ,faina ,ouale,sarea si in cele din urma si drojdia crescuta. Si m-am pus pe framantat pana mi-a rezultat un aluat elastic...

Covrigei

In Aperitive / Garnituri la 5 Mar 2013

Puneti drojdia la crescut cu putin lapte. Framantati faina cu untura, apoi adaugati drojdia crescuta, sarea si restul laptelui si framantati pana devine un aluat omogen pe care il lasati la crescut o ora.   Aluatul il impartiti in 4 si il faceti baghete apoi taiati in bucatele de...

Pogacele

In Aperitive / Garnituri la 2 Mar 2013

In primul rand as vrea sa va spun ca eu am facut portie dubla pentru ca le ador sunt prea bune si merita facute in cantitati industriale :)   Deci eu am inceput prin a pune drojdia la crescut cu putin lapte caldut si jumatate de lingurita de zahar si am lasat-o la crescut 10 minute. In...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 22.09.2013

Briose de ciocolata

publicat la 22.09.2013

Tort de clatite

publicat la 09.09.2013

Paste Carbonara

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Fii optimistă. Dacă viaţa îţi oferă lămâi, cere şi un Martini!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]