Punem matele in apa rece cu otet. Tocam carnea impreuna cu slanina. Curatam si dam morcovul pe razatoarea mare. Curatam si tocam ceapa grosier. Spalam orezul si il scurgem. Amestecam intr-un castron ceapa, morcovul, carnea si le omogenizam. Adaugam orezul si ketchup-ul diluat cu apa si amestecam....
Spalam pieptul de rata si il taiem in doua. Intr-un vas incapator, punem apa, zaharul, sarea, piperul boabe si frunzele de dafin. Amestecam pana se dizolva sarea si zaharul. Asezam carnea in vas si o dam la rece cca. 24 h. Dupa cele 24 de ore, scoatem carnea, o spalam un pic si o lasam la scurs....
Spalam pieptul de pui si daca este cu os, il dezosam. Il taiem in doua. Intr-un vas incapator punem apa, zaharul, sarea, piperul boabe si frunzele de dafin.Amestecam pana se dizolva sarea si zaharul.Asezam carnea in vas si o dam la rece cca 24 h. Dupa cele 24 de ore scoatem carnea,o spalam un pic...
Spalam pieptul de porc si il taiem bucati potrivite. Intr-un vas incapator punem apa, sarea, zaharul si mirodeniile si amestecam pana se topesc zaharul si sarea. Punem carnea in vas si dam la rece pana a doua zi. A doua zi scoatem carnea din vas,o stergem un pic si o asezam intr-o tava unsa cu...
Caltabos a la Costi
Punem matele in apa rece cu otet. Tocam carnea impreuna cu slanina. Curatam si dam morcovul pe razatoarea mare. Curatam si tocam ceapa grosier. Spalam orezul si il scurgem. Amestecam intr-un castron ceapa, morcovul, carnea si le omogenizam. Adaugam orezul si ketchup-ul diluat cu apa si amestecam....
Pastrama de rata
Spalam pieptul de rata si il taiem in doua. Intr-un vas incapator, punem apa, zaharul, sarea, piperul boabe si frunzele de dafin. Amestecam pana se dizolva sarea si zaharul. Asezam carnea in vas si o dam la rece cca. 24 h. Dupa cele 24 de ore, scoatem carnea, o spalam un pic si o lasam la scurs....
Pastrama din piept de pui
Spalam pieptul de pui si daca este cu os, il dezosam. Il taiem in doua. Intr-un vas incapator punem apa, zaharul, sarea, piperul boabe si frunzele de dafin.Amestecam pana se dizolva sarea si zaharul.Asezam carnea in vas si o dam la rece cca 24 h. Dupa cele 24 de ore scoatem carnea,o spalam un pic...
Kaizer de casa
Spalam pieptul de porc si il taiem bucati potrivite. Intr-un vas incapator punem apa, sarea, zaharul si mirodeniile si amestecam pana se topesc zaharul si sarea. Punem carnea in vas si dam la rece pana a doua zi. A doua zi scoatem carnea din vas,o stergem un pic si o asezam intr-o tava unsa cu...