publicat la 09.11.2011
publicat la 09.11.2011
publicat la 09.11.2011
Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!
Bucataras.ro
[email protected]
Telinessia alcoolica sau tocana de carne cu telina si vin
Morcovii si telina se taie bucati nu foarte mici. Se taie carnea fasii groase de 1 cm sau 1,5 cm. Se incinge uleiul intr-o oala incapatoare. Carnea se pune in uleiul incins si se prajeste cam 5 minute ( pe masura ce sta pe foc isi lasa zeama asa ca nu mai se prajeste de la un moment...
Pui cu sos de prune si crema de branza
Pregatirea puiului: Se taie marunt ceapa si se zdrobeste usturoiul Se amesteca toate ingrediente si se lasa puiul la macerat in sosul rezultat la rece aprox. 4 ore. Se incinge cuptorul la 250 de grade Celsius. Puiul se scoate din marinada si se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se...
Purcelus cu lamaie si mere
Carnea de taie felii de 1 cm grosime. Lamaile se storc. Vinul se amesteca cu piperul, 3/4 din sucul lamailor, 4 mere rase + cojile lor, sare. Se amesteca cu carnea de porc si se lasa 4 ore la frigider. Celelalte 6 mere se vor taia in doua, li se vor scoate semintele si apoi fiecare...