laylalala

1

Bucataras
incepator

Satu Mare

Bucataras din 15.02.2010

RETETE505
PRIETENI21
Retete / Dulciuri

Mint chocolate Cookies

In Prajituri la 20 Sep 2010

Se incinge cuptorul la 190 . Intr-un bol se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt bol se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza ouale urmate de siropul de artar.Se inglobeaza ingredientele uscate si se amesteca pana la omogenizare. Se ia...

Floricele pufoase cu ciocolata

In Dulciuri la 16 Sep 2010

Aluatul foietaj se dezgheta apoi se intinde pe o suprafata pudrata cu faina. Se taie din acesta patrate cu latura de 5cm. Jumatate din cantitatea de patrate se ung cu putin ou batut iar pe cealalta jumatate se pune cate un cubulet de ciocolata. Pe fiecare patrat cu ciocolata se pune un patrat cu...

Pernite dulci

In Prajituri la 9 Sep 2010

Intr-un vas se amesteca laptele caldut cu mierea apoi se dizolva drojdia si se lasa deoparte 15 minute.Intr-un bol se bat ouale cu zaharul, sarea si semintele de vanilie pana cand isi maresc volumul.Se incorporeaza untul topit urmat de iaurt. Faina se pune intr-un bol mare si se face o gaura...

Briose cu visine si glazura roz

In Prajituri la 6 Sep 2010

Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas bate ouale cu cele doau tipuri de zahar pana cand si-au dublat volumul.Incorporeaza Caribbean Twist with Watermelon, esenta de cocos si untul topit.Intr-un vas amesteca faina cu praful de pudding, praful de copt si sarea.Inglobeaza ingredientele uscate...

Placintele cu mere si ciocolata

In Dulciuri la 3 Sep 2010

Incinge cuptorul la 190°C.Unge o tava de briose cu grasime. Pentru aluat, amesteca ingredientele uscate intr-un vas.Adauga untul cubulete si amesteca pana obtii un aluat sfaramicios. Adauga ouale batute si amesteca pana obtii un aluat omogen. Da aluatul la rece pana cand prepari...

Nudli cu mere

In Dulciuri la 1 Sep 2010

Pentru pesmet, se caramelizeaza zaharul intr-o tigaie apoi se adauga imendiat peste acesta pesmetul si se amesteca repede.Se mai lasa pe foc pana cand pesmetul se rumeneste usor.Se ia tigaia de pe foc se adauga scortisoara si se lasa deoparte. Cartofii se fierb in apa cu sare apoi se scurg, se...

Chec cu mac

In Prajituri la 1 Sep 2010

Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu unt si se tapetaeaza cu faina o tava de chec. Intr-un bol se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca.Se incorporeaza apoi Limoncello urmat de lapte.Se inglobeaza...

Bounty bars

In Prajituri la 28 Aug 2010

Intr-un vas amesteca nuca de cocos cu laptele parf si zaharul pudra.Adauga laptele condesat si amesteca bine pana se obtine o pasta potrivita,nici tare dar nici moale.Fa din aceasta pasta forme de care doresti apoi da formele la congelator 15 minute. Intre timp topeste cele doua tipuri de...

Chocolate Crumble cake

In Prajituri la 26 Aug 2010

Se incinge cuptorul la 200°C. Pentru aluat se bate untul cu zaharul.Se incorporeaza ouale apoi laptele.Intr-un vas se amesteca alunele cu faina, praful de copt si scortisoara.Se inglobeaza ingredientele uscate la cele lichide.Aluatul obtinut se rastoarna intr-o forma de copt patrata....

Orez in lapte roz

In Dulciuri la 24 Aug 2010

Intr-o cratita, pe foc potrivit, se pun laptele, lichiorul de caspuni, Limoncello, batonul de scortisoara si vanilie si zaharul.Se lasa sa dea intr-un clocot apoi se opreste focul, se acopera cratita si lasa la infuzat 30 minute. Dupa cele 30 minute, se inlatura batonul de scortisoara si...

Marbled Brownies

In Prajituri la 22 Aug 2010

Se incinge cuptorul la 180° Se topesc impreuna la bain-marie cele doua ciocolate cu lapte impreuna cu 100 gr unt.Separat se topeste ciocolata alba cu 100 gr unt ramas. Intr-un vas se amesteca 100 gr faina cu pudra de cacao, ¾ lingurita praf de copt,scortisoara si un praf de sare....

Biscuiti-sandwich cu ciocolata

In Prajituri la 22 Aug 2010

Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas amesteca faina cu arahidele macinate, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Intr-un alt vas bate untul cu zaharul pudra.Incorporeaza apoi oul urmat de smantana si semintele de vanilie.Inglobeaza ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare....

Pachetele de ciocolata cu gem

In Prajituri la 22 Aug 2010

Incinge cuptorul la 190° Intr-un vas amesteca faina cu cacaoa, alunele de padure macinate, scortisoara, praful de copt si bicarbonatul de sodiu. Intr-un alt vas bate untul cu zaharul brun pudra.Incorporeaza apoi oul urmat de smantana si esenta de rom.Inglobeaza ingredientele uscate si...

Chocolate Waffles

In Prajituri la 20 Aug 2010

Intr-un vas se cern impreuna faina, cacaoa, praful de copt, scortisoara si bicarbonatul de sodiu.Albusul se bate spuma cu un parf de sare.Intr-un alt vas se amesteca galbenusul cu laptele, esenta de nuci, melasa, untul topit si alunele macinate.Se incorporeaza ingredientele uscate apoi se...

Mini Cupcakes

In Prajituri la 19 Aug 2010

Pentru cupcakes incalzeste cuptorul la 180°C.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.Incorporeaza lichiorul de cocos apoi Limoncello.Inglobeaza apoi...

La Tour Eiffel Cake

In Torturi la 7 Aug 2010

Pentru blaturi incinge cuptorul la 180° Pentru blatul maro amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, scortisoara si sarea.Intr-un alt vas bate ouale cu zaharul pana cand isi maresc volumul.Untul cu ciocolata topeste-le la bain-marie apoi lasa-le sa se raceasca putin dupa care...

Thumbprint chocolate cookies

In Dulciuri la 3 Aug 2010

Se incinge cuptorul la 200° Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate.Untul cu ciocolata si frisca se topesc impreuna la bain-marie apoi se lasa sa se raceasca putin.Ouale se bat impreuna cu compozitia cu ciocolata apoi se incorporeaza ingredientele uscate. Din aluatul obtinut se fac...

Melcisiori cu caise si alune de padure

In Prajituri la 3 Aug 2010

Se incinge cuptorul la 200 Din aluatul foietaj de taie fasii lungi de aprox. 2 cm grosime.Fiecare fasie se unge cu gem de caise apoi se aseaza din loc in loc cate o aluna intreaga.Fasiile pregatite astfel se ruleaza si se dau la copt 25-35 minute pana cand s-au umflat si s-au rumenit.

Tort cu ciocolata si gem de caise

In Torturi la 2 Aug 2010

Pentru blat , se incinge cuptorul la 180° Intr-un vas se amesteca faina cu praful de copt, sarea scortisoara si cuisoarele macinate.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza cate un ou pe rand urmate de coaja rasa si zeama de lamaie.Se inglobeaza in final ingredientele...

Banana Cheesecake

In Torturi la 2 Aug 2010

Inainte cu o zi de prepararea prajiturii pune bananele la congelator. Pentru crusta, sframa biscuitii.Cele doua feluri de ciocolata topeste-le la bain-marie apoi amesteca-le cu biscuitii sfaramitati.Pune amestecul obtinut intr-o forma rotunda de 18 cm diametru si preseaza-l pe toata suprafata...

Briose de ciocolata cu cocos si mot de frisca cu ciocolata si bomboane M&Ms

In Prajituri la 28 Iul 2010

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin.Intr-un alt vas se amesteca oul cu Caribbean Twist Shaken Pina Colada si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide. Pentru decor se topeste ciocolata...

Tarta cu mere

In Prajituri la 27 Iul 2010

Pentru aluat, amesteca faina cu zaharul, praful de copt si bicarbonatul.Se incorporeaza apoi untul urmat de ou.Aluatul obtinut se da la rece 30 minute. Intre timp se prepara umplutura.Se curata 5 mere de coaja si seminte apoi se taie cubulete.Merele taiate se pun intr-o cratita impreuna cu...

Chili Brownies

In Prajituri la 24 Iul 2010

Se incinge cuptorul la 180° Se topesc impreuna in cuptorul cu microunde sau la bain-marie cele doua tipuri de ciocolata si untul. Intr-un vas se amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt,scortisoara si sarea.Intr-un alt vas se mixeaza ouale cu zaharul brun pana cand incep sa isi...

Princess Cake

In Torturi la 20 Iul 2010

Pentru blat se incinge cuptorul la 180° Intr-un vas se amesteca faina cu Nesquik,praf de copt si sare.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza oul, urmat de lapte si esente.Se inglobeaza amestecul cu faina si aluatul obtinut se toarna in forma pregatita apoi se da la...

Coconut Cheesecake

In Torturi la 18 Iul 2010

Pentru crusta, incalzeste cuptorul la 200°C.Unge cu unt o tava rotunda de 20 cm diametru. Intr-un vas amesteca biscuitii sfarmitati cu untul.Pune acest amestec in tava pregatita si preseaza-l pe toata suprafata bazei in mod egal.Da crusta la copt 10-12 minute apoi scoate-o din cuptor si...

Red Velvet Cake

In Torturi la 15 Iul 2010

Incalzeste cuptorul la 180° Pentru blat, amesteca intr-un vas faina cu pudra de cacao, bicarbonatul si praful de copt.Intr-un alt vas bate zaharul cu untul.Adauga laptele,cele doua lichioruri, 2 plicuri Finesse Bourbon-Vanilla Aroma, ouale si colorantul si amesteca bine.Incorporeaza apoi...

Chec cu frisca si bomboane M&M

In Prajituri la 13 Iul 2010

Se incalzeste cuptorul la 180°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma rotunda de 20 cm diametru. Pentru chec, se bat ouale cu zaharul si esenta de vanilie.Se incorporeaza frisca lichida apoi lichiorul de ciocolata.Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate apoi se...

Creme caramel cu rubarba si topping crocant

In Prajituri la 11 Iul 2010

Incalzeste cuptorul la 190°C. Tapeteaza o tavita cu foaie de copt.Pentru topping , amesteca faina cu zaharul apoi cu untul taiat bucatele pana cand se formeaza un aluat sfaramicios.Presara aluatul pe foaia de copt si coace-l 8-12 minute pana cand s-a rumenit usor.Pune topping-ul deoparte si...

Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms

In Dulciuri la 8 Iul 2010

Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin. Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se incorporeaza in cele lichide. Se imparte...

Tarta cu marmelada

In Prajituri la 7 Iul 2010

Se incinge cuptorul la 190°C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt dorita. Intr-un vas se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu zaharul vanilat bourbon si oul.Se adauga apoi untul si se amesteca pana la omogenizare.Se rastoarna aluatul obtinut pe planseta pudrata cu...

Afisate 91 - 120 din 257 retete    

Postari recente

publicat la 01.01.2012

Brownies cu crema

publicat la 01.01.2012

Pulpe de curcan umplute

publicat la 01.01.2012

Prajiturele de Craciun

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Guvernul o să îți mărească leafa cu 30%. Pe 1 aprilie :))

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]