lili2010

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 28.04.2010

RETETE23
PRIETENI3
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta "Ratatouille"

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2011

Am curat ceapa si am tocat-o julien. Celelalte legume le-am spalat si tocat. Am pus la calit in ulei ceapa si ardeiul gras.Am adaugat apoi cuburile de vanata si dovlecel. Eu am pus si cateva bucatele de friptura de curcan ramasa,apoi am adaugat rosia taiata felii. Am asezonat cu...

Tarta cu spanac si branza proapata

In Aperitive / Garnituri la 2 Oct 2010

Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei. Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie. Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata...

Tarta cu rosii si brânza

In Aperitive / Garnituri la 2 Oct 2010

Se aseaza aluatul intr-o forma de tarta sau un vas care merge la cuptor,se inteapa aluatul din loc in loc. Se unge suprafata tartei cu mustar si se aseaza apoi felii de branza peste care smantana si jambonul sau sunca taiata feliute. Se taie rosiile rondele si se acopera suprafata tartei....

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 20.11.2011

Macarons cu lamâie si mac

publicat la 17.09.2011

"INDIENELE" mele cu frisca

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]