publicat la 20.12.2019
publicat la 22.06.2019
publicat la 20.06.2019
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Dulceata de visine
Pune visinele intr-un vas incapator pentru spalat. Curate-le de codite si stricaciuni. Spala-le! Cu ajutorul unei agrafe, ac de siguranta sau aparat de scos samburii ,scoate samburii fructelor. Pune fructele impreuna cu zaharul intr-o cratita incapatoare si pune-le pe foc....
Dulceata de cirese amare
Ciresele se spala si se indeparteaza coditele. Indepartarea samburilor se face cu o agrafa sau un ac de siguranta. Separat,intr-o cratita de 5 l. se pun zaharul cu ciresele fara samburi. Se fierbe la foc potrivit 30 minute indepartand spuma creata. Cand apar ca niste baloane...
Desert clatite aurii
In bolul de mixer sau un castron incapator se pun ingredientele si se mixeaza la turatie medie pentru incorporarea ingredientelor. Se lasa circa 10 minute sa se odihneasca. Luam tigaia, o ungem cu ulei si turnam cu un polonic compozitia de clatite. Cand compozitia este aurie pe margini...