Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.12.2014
Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt....
mai multe
publicat la 16.12.2014
Set de 10 forme pentru briose
Set de 250 forme pentru briose
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Tava pentru servire Jalz Jalz
Pensula de patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
pe 16.05 la 15:38
pe 16.05 la 15:23
pe 16.05 la 10:58
pe 15.05 la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
6 comentarii
de Catalina L 8
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Fursecuri cu coaja de portocale
Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt....