Fursecuri cu coaja de portocale

de myrelusca in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 3841 vizualizari

 

o reteta simpla, pe care copii o adora

 

INGREDIENTE

  • 225 g margarima rama
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 400 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • nuci
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coaja de portocale:

Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut il lasam sa se odihneasca vreo jumatate de ora.

Se pune cu o lingura pe o foaie de copt, se pune cate un miez de nuca  si se baga la cuptor cam 10-15 minute.

 

TIPS-URI

1

se lasa putin mai mult la cuptor ca sa devina mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie