Fursecuri cu coaja de portocale

de myrelusca in Dulciuri, 16 Dec 2014 | 4227 vizualizari

 

o reteta simpla, pe care copii o adora

 

INGREDIENTE

  • 225 g margarima rama
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 400 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • nuci
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu coaja de portocale:

Untul moale se mixeaza cu zaharul si un praf de sare pana devine spumos. Se adauga coaja de portocala, apoi ouale unul cate unul, mixand bine dupa fiecare.

In crema obtinuta incorporam cu o spatula faina cernuta impreuna cu praful de copt. Aluatul obtinut il lasam sa se odihneasca vreo jumatate de ora.

Se pune cu o lingura pe o foaie de copt, se pune cate un miez de nuca  si se baga la cuptor cam 10-15 minute.

 

TIPS-URI

1

se lasa putin mai mult la cuptor ca sa devina mai crocante

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ovaz