Sim0na

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 06.02.2012

RETETE373
PRIETENI245

Seara buna dragii mei! Am cam lipsit in ultima perioada.. dar cred ca toti aveti probleme cu timpul asta care se comprima.. Ferma ne ocupa destul de mult timp.. pana acum avem 49 de mieluti (40 femele si 9 masculi).. Ne-am apucat si de finalizat casa, speram ca dupa Paste sa ne mutam, desi am mai avem cateva ceva de facut.. sau mai bine spus, o gramada de bani de cheltuit! :) La serviciu parca nu mai am nici un chef.. poate m-a ajuns oboseala celor 54 de km de naveta zilnica.. Dar, sunt in mare verva cu amenajarile casei, cel putin pe hartie/calculator! :))) Si cum nu puteam veni cu mana goala (acu` fie vb intre noi.. ma cam duce el taras :P).. el este Ursu, un tinerel de Terra Nova. Nu-i INCA al meu, dar mi-l doresc tare-tare.. mai ramane doar sa-l conving pe Florin :P si-apoi sa-i gasesc un loc printre cele 2 femele de ciobanesc german si una de ciorbanesc de berna! :) Dar, cred ca treaba-i ca si rezolvata! :P Sper ca voi sunteti bine cu totii! >:D<

Postari recente

publicat la 18.12.2015

Chiftelute de vita marinate

publicat la 18.12.2015

Salata de fasole verde cu usturoi

publicat la 18.12.2015

File de porc de casa

Horosmopul tau de astazi:

Taur

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 25

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]