Spalam legumele si frunzele de telina. Morcovii i curatam, apoi ii taiem rondele cat mai subtiri. Gogonelele le taiem feliute subtiri, iar ardeii ii curatam de seminte si ii taiem fasii.
Punem toate legumele intr-un vas incapator si le amestecam impreuna cu frunzele de telina tocate marunt....
Spalam rosiile si le curatam coditele apoi le taiem pe jumatate. Asezam rosiile in borcane curate si uscate si le presam putin ca sa nu ramana spatiu intre ele. Deasupra punem cate doi catei de usturoi curatati si cateva frunze
de busuioc.
Punem capacele si asezam borcanele intr-o oala...
Curatam ceapa si o dam pe masina de tocat sau o tocam cu robotul.
Coacem ardeiul kapia pe plita si il curatam.
Intr-o cratita mare punem uleiul si ceapa si punem pe foc. Sub cratita asezam o plita.Lasam ceapa 15 de minute, la foc mic iar apoi adaugam gogosarul curatat de samburi si dat prin...
Spalam gososarii si ii taiem sferturi.
Restul ingredientelor le amestecam iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot.
Scoatem gogosarii cu o paleta si ii asezam in borcane spalate si sterilizate. Umplem fiecare borcan cu sosul cald. Capsam...
Curatam gogosarul si il taiem sferturi.
Amestecam zaharul cu sarea si otetul si turnam peste gogosar. Lasam sa stea 5-6 ore, amestecand din cand in cand.
In borcanelele spalate si sterilizate punem ateva bucatele de hrean curatat iar apoi asezam bucatile de gogosar. Eu am pus si cateva...
Curatam ceapa si o dam pe masina de tocat sau o tocam cu robotul.
Vinetele si ardeiul kapia le coacem pe plita si le curatam. Putem coace si gogosarul. Eu l-am lasat necopt de data aceasta.
Intr-o cratita mare punem uleiul si ceapa si punem pe foc. Sub cratita asezam o plita.
Lasam ceapa...
Curatam ceapa si ardeii. Taiem ceapa julienne iar ardeii bastonase. Castravetii si gogonelele le taiem felii subtirele. Punem totul intr-un castron incapator si adaugam sare dupa gust. Amestecam bine si lasam sa stea peste noapte. A doua zi stoarcem bine legumele si le asezam in borcanele spalate...
Salata de muraturi
Spalam legumele si frunzele de telina. Morcovii i curatam, apoi ii taiem rondele cat mai subtiri. Gogonelele le taiem feliute subtiri, iar ardeii ii curatam de seminte si ii taiem fasii. Punem toate legumele intr-un vas incapator si le amestecam impreuna cu frunzele de telina tocate marunt....
Rosii cherry cu usturoi si busuioc
Spalam rosiile si le curatam coditele apoi le taiem pe jumatate. Asezam rosiile in borcane curate si uscate si le presam putin ca sa nu ramana spatiu intre ele. Deasupra punem cate doi catei de usturoi curatati si cateva frunze de busuioc. Punem capacele si asezam borcanele intr-o oala...
Zacusca cu ciuperci
Curatam ceapa si o dam pe masina de tocat sau o tocam cu robotul. Coacem ardeiul kapia pe plita si il curatam. Intr-o cratita mare punem uleiul si ceapa si punem pe foc. Sub cratita asezam o plita.Lasam ceapa 15 de minute, la foc mic iar apoi adaugam gogosarul curatat de samburi si dat prin...
Gogosari in bulion
Spalam gososarii si ii taiem sferturi. Restul ingredientelor le amestecam iar apoi le punem pe foc pana incep sa fiarba. Adaugam gogosarii si lasam sa dea un clocot. Scoatem gogosarii cu o paleta si ii asezam in borcane spalate si sterilizate. Umplem fiecare borcan cu sosul cald. Capsam...
Gogosari in otet
Curatam gogosarul si il taiem sferturi. Amestecam zaharul cu sarea si otetul si turnam peste gogosar. Lasam sa stea 5-6 ore, amestecand din cand in cand. In borcanelele spalate si sterilizate punem ateva bucatele de hrean curatat iar apoi asezam bucatile de gogosar. Eu am pus si cateva...
Zacusca de vinete
Curatam ceapa si o dam pe masina de tocat sau o tocam cu robotul. Vinetele si ardeiul kapia le coacem pe plita si le curatam. Putem coace si gogosarul. Eu l-am lasat necopt de data aceasta. Intr-o cratita mare punem uleiul si ceapa si punem pe foc. Sub cratita asezam o plita. Lasam ceapa...
Salata de toamna
Curatam ceapa si ardeii. Taiem ceapa julienne iar ardeii bastonase. Castravetii si gogonelele le taiem felii subtirele. Punem totul intr-un castron incapator si adaugam sare dupa gust. Amestecam bine si lasam sa stea peste noapte. A doua zi stoarcem bine legumele si le asezam in borcanele spalate...