La Ancuta

5

Bucataras
senzational

Sibiu

Bucataras din 16.05.2010

RETETE506
PRIETENI249
Retete / Paste

Cannelloni cu pui

In Cannelloni la 30 Iul 2014

Eu am taiat carnea fasii am condimentat-o si am prajit-o usor pe grill apoi am tocat-o marunt (cu cutitul). Daca va este mai usor puteti toca carnea cu masina de tocat, fara sa o prajiti. Curatam ceapa si o taiem marunt. La fel procedam si cu usturoiul. Le punem apoi la calit in 2 linguri de...

Salata de paste cu ton

In Paste la 6 Iun 2014

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem si le trecem prin jet de apa rece. Separat taiem ardeiul marunt. La fel procedam si cu castravetele si kiwi. Scurgem bine tonul, mazarea si porumbul. Maslinele le taiem felii subtiri. Intr-un vas incapator...

Penne cu carne tocata si branza

In Penne la 7 Ian 2014

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe amblaj apoi scurgem apa si adaugam smantana, branza de vaci si branza framantata. Amestecam bine pana cand se pastele sunt acoperite uniform de branza. Separat taiem marunt ceapa si usturoiul si le calim in 2 linguri ulei de masline...

Spaghete integrale cu branza de capra si ciuperci

In Spaghete la 19 Sep 2013

Spaghetele le fierbem in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem si le trecem prin jet de apa rece. Intr-o tigaie incingem 2 linguri ulei de masline si adaugam usturoiul taiat feliute. Avem grija sa nu se arda apoi adaugam ciupercile taiate felii. Adaugam sare si...

Gnocchi cu urda in sos de unt cu mazare

In Paste la 3 Sep 2013

Pentru gnocchi amestecam toate ingredientele si framantam un aluat care nu se mai lipeste de mana. Rasturnam aluatul pe masa bine infainata si il impartim in 3 bucati egale. Din fiecare bucata formam cate un sul pe care apoi il taiem cu un cutit bine ascutit, in bucati de ~ 1 cm grosime. Trecem...

Penne cu gorgonzola

In Penne la 27 Mai 2013

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Scurgem pastele si le trecem prin jet de apa rece. Pentru sos incingem untul intr-o tigaie iar apoi adaugam gorgonzola taiata bucatele. Lasam sa se topeasca apoi adaugam smantana in fir subtire si amestecam. Adaugam salvia...

Lasagna cu ton si branza

In Lasagna la 28 Feb 2013

Scurgem tonul de ulei iar apoi il amestecam cu branza de vaci si pasta de ardei. Adaugam usturoiul pisat si patrunjelul iar la final cascavalul ras. Potrivim de sare si piper si amestecam bine pana se omogenizeaza. Pregatim apoi sosul bechamel. Topim untul pe foc mic si adaugam faina...

Paste cu ardei copt

In Fusilli la 13 Feb 2013

Fierbem pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj, avand grija sa stingem focul cu 2 inute inainte de a fi fierte. Scurgem pastele (pastrand o parte din apa in care au fiert) si le trecem prin jet de apa rece apoi le lasam la scurs. Separat taiem usturoiul marunt si il...

Spaghete cu sos de spanac

In Spaghete la 24 Sep 2012

Pastele le fierbem in apa cu sare iar apoi le scurgem si le trecem prin jet de apa rece. Separat fierbem spanacul iar apoi il scurgem si il tocam marunt. Intr-un vas punem untul la topit. Dam de pe foc, adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam laptele in fir subtire si...

Cannelloni cu spanac si branza

In Cannelloni la 11 Iul 2012

Spalam bine frunzele de spanac apoi le fierbem 3-4 minute in apa cu sare. Scurgem bine si apoi le tocam marunt. Ceapa si usturoiul le taiem marunt si le sotam in 2 linguri de ulei si 2 de apa. Adaugam apoi spanacul si lasam la foc mic pana se evapora toata apa. Condimentam cu sare, piper si...

Spaghete carbonara, reţetă cu smantana

In Spaghete la 17 Oct 2011

Spaghete carbonara, reţetă cu smantana Fierbem pastele al dente, in apa cu sare iar apoi le scurgem. Intre timp pregatim sosul. Taiem baconul feliute subtiri si il prajim intr-o lingura de ulei de masline. Separat amestecam smantana cu galbenusurile, vinul si condimentele. Adaugam...

Spaghete cu rosii coapte

In Spaghete la 31 Aug 2011

Spalam rosiile si le taiem pe jumatate. Condimentam cu sare si piper si adaugam 1 lingura ulei de masline si pesmetul. Amestecam bine, fara a zdrobi rosiile. Punem rosioarele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana 15-20 de minute. Intre timp fierbem spaghetele conform...

Penne cu ciuperci

In Penne la 28 Iul 2011

Curatam ceapa si o taiem marunt. La fel procedam si cu usturoiul. Intr-o tigaie incapatoare incingem uleiul de masline si 3 linguri de apa. Sotam ceapa si usturoiul cateva minute. Adaugam apoi ciupercile curatate si taiate felii mai subtirele. Adaugam sare si lasam sa fiarba pana scade tot...

Spaghete cu pesto si mazare

In Spaghete la 18 Apr 2011

Punem spaghetele la fiert in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte le scurgem de apa si le trecem prin jet de apa rece. Intre timp curatam prazul si il taiem rondele. Trebuie sa ma laud ca am folosit cutitul castigat cu ajutorul vostru, la concursul Reteta anului...

Lasagna

In Lasagna la 27 Feb 2011

Incepem cu pregatirea sosului de carne . Curatam si taiem ceapa marunt. O punem la calit in 2 linguri ulei de masline. Cand a devenit translucida adaugam morcovul ras si mai calin cateva minute. Adaugam apoi carnea si amestecam pana isi schimba culoarea. Adaugam vinul si lasam sa fiarba...

Budinca de paste cu lapte si cascaval

In Paste la 21 Ian 2011

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Mixam ouale cu un praf de sare si adaugam zaharul. Adaugam apoi laptele caldut, esenta de vanilie si coaja de lamaie. La final adaugam cascavalul ras...

Salata de paste

In Paste la 10 Ian 2011

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert le trecem sub jet de apa rece si le lasam la scurs. Taiem sunca si castravetii bucatele. Scurgem mazarea cu morcovi de apa. Amestecam pastele cu sunca, castravetii si mazarea. Separat amestecam maioneza, iaurtul si...

Paste cu ton

In Fusilli la 21 Dec 2010

Se curata ceapa, se spala si se taie marunt. Eu am folosit ceapa rosie. Se pune ceapa la calit in putin ulei de masline, pana devine sticloasa. Adaugam apoi bulionul si apa. Cand incepe sa fiarba adaugam cimbrul si frunza de dafin si lasam sa fiarba pana scade sosul. Intre timp fierbem...

Paste cu smantana

In Paste la 3 Noi 2010

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu untul. Se lasa sa fiarba 10 minute. Separat, se pun pastele in apa fierbinte cu sare. Dupa ce au fiert se scurg de apa. Se amesteca smantana cu laptele. Se pun pastele in oala cu ceapa si unt, se adauga smantana cu laptele si sunca taiata fasii....

Afisate 1 - 19 din 19 retete    

Postari recente

publicat la 05.02.2019

Paltinis Reloaded

publicat la 30.07.2018

Intalneala de vara - Paltinis

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]