Cordon bleu

de lilik in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 14516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii piept de pui
  • 5 feliute de sunca
  • 5 feliute de cascaval
  • 2 oua
  • pesmet
  • parmezan(facultativ)
  • sare,piper
  • faina
  • pt garnitura:
  • 6 cartofi
  • 1 catel de usturoi
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

pregatim feliile de piept, daca sunt prea groase la batem si le presaram cu putina sare. Batem ouale si pregatim pesmetul cu parmezan si sare.

Punem pe fiecare felie de piept o feliuta de sunca si una de cascaval, apoi inchidem cu o scobitoare pt a nu se desface la prajit.

Dam fiecare pachetel prin faina, apoi prin ou apoi prin pesmet si le punem la prajit. Lasam sa se rumeneasca dupa care le scoatem pe hartie sa elimine uleiul in exces. Se pot servi cu ce garnitura dorim.

Garnitura cu care am servit:

curatam cartofii,ii spalam si ii taiem cubulete.punem ulei intr-o tigaie si ii punem la innabusit,lasam cateva minute apoi adaugam usturoiul taiat feliute.cand sunt aproape gata potrivim de sare si punem partunjelul.

TIPS-URI

1

nu uitati sa scoateti scobitorile

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]