Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler

de Oana in Mancaruri de legume, 16 Oct 2010 | 11917 vizualizari

 

Varianta pt. cartofii prajiti, au mancat amandoi copilasii cu pofta, ieeee! :)

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • boia dulce
  • cimbru
  • sare
  • ementales ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler:

Cartofii se curata si se taie rondele subtiri. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se aseaza cartofiorii precum tiglele. Se amesteca intr-un castron uleiul cu usturoiul zdrobit, sare, boia si cimbru. Cu o pensula se manjesc bine cartofii, se presara cascavalul ras si se pune tava in cuptorul incins la foc mediu. Cand incep sa se rumeneasca usor se scot si se servesc calzi, ca garnitura pt. friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crantzaniti cu usturoi si ementaler" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bunica 1

16.10.2010, 23:29

Wow, ce bine arata ! Din ditamai tava ti-a mai ramas ceva ?

Oana 1

17.10.2010, 09:23

Ma bucur ca va plac! Buni, n-a ramas nimic

adry88 1

30.05.2011, 21:38

foarte buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii la cuptor cu busuioc uscat si marar verde