Fasole cu carnati

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 11 Mai 2012 | 5958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat taranesc
  • 300 g fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • foi de dafin
  • vin rose
  • 1 lingura faina
  • 1 cutie rosii in bulion
  • cimbru,busuioc,boia dulce,piper si vegeta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati:

Fasolea se lasa peste noapte in apa. A doua zi se fierbe in 2 ape.

Intr-un ceaun se pune ceapa tocata marunt si morcovul ras in ulei de masline, se stinge cu vin rose, se adauga fasolea scursa, punem apa sa acopere, adaugam 1 cutie de rosii cuburi in bulion si se lasa la fiert. Se adauga si condimentele si foile de dafin. La sfarsit se pune 1 lingura de faina subtiata cu apa, se amesteca bine si se lasa sa mai dea un clocot.

Carnatii se prajesc separat, dupa care se taie felii si se adauga peste fasole. Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghigantes