Sos beschamel

de Oana in Pt. paste, 27 Feb 2010 | 6780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40 g unt
  • 40 g faina
  • o ceapa mica
  • 1/2 l lapte rece
  • sare
  • piper alb
  • nucsoara
  • 2 linguri parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos beschamel:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Untul se topeste intr-o craticioara, apoi se adauga ceapa si se lasa putin la inmuiat. Se adauga faina, se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sare, piper si nucsoara, iar la final parmezanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos beschamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă