Béchamel

de Doralinda in Pt. paste, 31 Ian 2013 | 6599 vizualizari

 

Un sos care se potriveste la multe retete la cuptor!

 

INGREDIENTE

  • 250 ml lapte
  • 20 gr unt
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • piper
  • jumate lingurita nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Béchamel:

Topim untul si adaugam faina amestecand bine. Laptele il fierbem putin apoi turnam peste untul cu faina amestecand bine si punem nucsoara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Béchamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]