A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Pancakes (clatite americane)

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Separa albusurile de galbenusuri. In bolul cu galbenusuri, pune zaharul si mixeaza pana ce amestecul isi dubleaza volumul si se deschide la culoare. Albusurile mixeaza-le...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata, frisca si nuci

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Crema: Intr-un vas larg, se pune laptele, vanilia si ciocolata, se infierbanta si se amesteca pana ce aceasta se topeste si se omogenizeaza cu telul. Galbenusurile se amesteca cu amidonul,...Citeste continuarea

Prajitura cu nuca si sos de ciocolata

Postat de: maria_ilie in Prajituri

Prima data, incepem cu aluatul: Mixam ouale si zaharul pana se omogenizeaza, apoi adaugam mierea si continuam mixatul. Separat, amestecam nuca (taiata cat mai marunt), pesmetul, scortisoara,...Citeste continuarea

Paste cu dovlecei

Postat de: AndreeaDea in Fusilli

În primul rand, vom spala bine legumele si le tăiem, roșiile le tăiem cubulete mari și dovlecei feliuțe subțiri (eu am tăiat feliuța pe jumătate, deoarece era destul de mare). ...Citeste continuarea

Paleuri....si 4 ani alaturi de...

Postat de: nadea68 in Dulciuri

Pregatim cojile. Intr-un bol, frecam cu un tel, untul moale cu zaharul, zaharul vanilat si sarea. Adaugam cate un ou pe rand. Amestecam bine dupa fiecare ou, pana se incorporeaza bine. La...Citeste continuarea

Pak choi cu creveti si taitei

Postat de: dantes in Fructe de mare

Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam  sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna...Citeste continuarea

Parizer de casa din piept de curcan

Postat de: oanapl in Mezel de casa

Dai carnea prin masina de tocat. Pui ouale intr-un vas inalt si adaugi uleiul, grisul, usturoiul si condimentele si mixezi cu un mixer vertical. Adaugi carnea tocata si mixezi pana se...Citeste continuarea

Placinta invartita cu mere

Postat de: diaconta in Dulciuri

Faina cernuta am amestecat-o cu untul rece, osanza, taiate cubulete. Când compozitia a devenit nisipoasa, am adaugat oul, iaurtul, sarea, vanilia  si praful de copt. Am...Citeste continuarea

Pateuri cu branza si oregano

Postat de: carmen in Aperitive / Garnituri

Se taie aluatul in forma dorita. Se pune branza si oregano in functie de marime. Se ung cu ou si se presara seminte, atat pentru frumusete cat si pentru gust. Se coc la 170 grade C,...Citeste continuarea

Prajitura cu gem si bezea

Postat de: VanessaAli in Prajituri

Pregatim blatul Mixam galbenusurile cu zaharul, sarea, uleiul si laptele pana se topeste putin din zahar. Adaugam coaja de lamaie si incepem sa turnam faina, pana cand obtinem o compozitie,...Citeste continuarea

Placinta cu carne si cascaval

Postat de: oanapl in Vita

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi in centrul ei,...Citeste continuarea

Piept de pui cu unt si parmezan

Postat de: katty in Pui

Spalam bucatile de piept, le scurgem bine si le condimentam cu sare, piper, paprika iute si fenicul. Le lasam la rece 15 minute. Pentru risotto, incingem uleiul intr-o cratita. Punem ceapa...Citeste continuarea

Pizza cu blat Good Food

Postat de: gurita_ta2005 in Pizza

Intr-un castron inalt, punem faina,drojdia, malaiul si sarea mare. Punem uleiul de masline, treptat punem apa si amestecam usor pana devine un aluat moale, se acopera si se da deoparte 15...Citeste continuarea

Paine pufoasa de casa

Postat de: eumimi in Piine

Mai intai, dizolvam drojdia in apa calda, adaugam zaharul si turnam peste faina. Incepem sa framantam, adaugam si sarea si framantam bine. Aluatul rezultat este moale, dar nelipicios. Lasam la...Citeste continuarea

Prajitura din foi cu miere si nuca

Postat de: Ela68 in Prajituri

Mod de preparare foi : 1. Amestecam intr-o cratita cu fund dublu oul, zaharul, mierea, untul, bicarbonatul si laptele. Punem la foc mic si amestecam cu un tel pana compozitia se ingroasa. ...Citeste continuarea

Placinta Bengoasa

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai, scoatem aluatul sa se dezghete. Pregatim carnea pentru tocat, o taiem in bucati mai mici si o tocam prin sita mai mare. Pregatim legumele, curatam morcovul si il dam prin razatoarea...Citeste continuarea

Prajitura fina cu iaurt si branza...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

1. Untul se topeste intr-un vas la foc mic. 2. Iaurtul se amesteca cu branza dulce, se adauga untul topit si se omogenizeaza. 3. Ouale se bat cu un praf de sare cu zaharul si vanilia pana ce...Citeste continuarea

Pui Kiev

Postat de: RuxyRux in Pui

Pieptul de pui se spala, se taie in doua, apoi fiecare bucata se feliaza si se deschide un buzunar. Eu am avut piepti mari de pui, astfel ca am reusit sa scot 5 bucati. Untul moale se freaca cu...Citeste continuarea

Prajitura desteapta cu ciocolata

Postat de: oanapl in Prajituri

Topesti untul in cuptorul cu microunde, iar faina o amesteci cu cacaua pudra. Separi albusurile de galbenusuri, apoi freci galbenusurile spuma cu zaharul si apa pana se albesc. Adaugi untul...Citeste continuarea

Prajitura cu crema de branza...

Postat de: momo121 in Dulciuri

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, iar cand au inceput sa se intareasca adaugam zaharul putin cate putin si mixam pana se topeste, pe urma adaugam si galbenusurile, unul...Citeste continuarea

Porc cu cartofi copti

Postat de: ancutsa in Porc

  Se curata cartofii, se taie rondele si se fierb in apa cu putina sare. Cand cartofii sunt aproape fierti, se scurg de apa si se intind pe o tava in care am pus foaie de copt. Se...Citeste continuarea

Pavlova cu crema de lamaie

Postat de: diaconta in Dulciuri

Am pregatit bezeaua deoarece este nevoie de mai mult timp pentru coacere si racire. Am mixat albusurile cu un praf de sare si otet, pâna ce am obtinut o spuma ferma. Apoi am început...Citeste continuarea

Pui grenoblez cu garnitura de...

Postat de: RuxyRux in Pui

Spanacul se prepara usor, se pune usturoiul tocat in tigaia adanca si se trage in 3 linguri de ulei de masline, timp de 30 de secunde. Se adauga spanacul congelat, se pune capacul si se lasa la...Citeste continuarea

Peste macrou cu legume în cuptor

Postat de: loredanaaa in Peste

Sărati pestele inainte de a taia legumele, ca sa isi ia gustul de la sare. Tăiați legumele cubulete sau feliute. Într-un vas, puneți un pic de ulei, dupa ce ati asezat legumele...Citeste continuarea

Papara (ratota) cu carnat

Postat de: mihaelar63 in Aperitive / Garnituri

Ouale se scot din frigider cu o jumatate de ora inainte, ca sa ajunga la temperatura camerei [astfel se bat mai bine]. Ardeii se spala si se curata de cotor si seminte. Taiati...Citeste continuarea

Pancakes cu mere si alune

Postat de: mirela0911 in Dulciuri

Inr-un bol, se mixeaza bine ouale cu praful de sare si zaharul. Se adauga uleiul, apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se toarna peste oua. Se adauga si scortisoara si se...Citeste continuarea

Piept de pui la tigaie

Postat de: RuxyRux in Pui

Pieptul de pui se spala, se feliaza in fasii care se scurg putin de apa. Se pune ulei in tigaie, apoi fasiile de pui si se trag la tigaie pana se albesc, se pun condimentele, busuiocul, zeama...Citeste continuarea

Prajitura Lica

Postat de: iri_love in Prajituri

Biscuiții se pun intr-o pungă și se sfărâmă cu sucitorul sau se dau prin mașina de tocat carne.  Separat, într-un vas, se pune laptele împreună cu zaharul și...Citeste continuarea

Paste de casa

Postat de: katty in Paste

Intr-un vas, puneti faina, ouale si putina sare si framantati bine.  Formati o bila omogena pe care o acoperiti cu o folie si o lasati aproximativ 30 de minute sa se odihneasca. Este de...Citeste continuarea

Papricas de pui, reteta gustoasa si...

Postat de: merisor67 in Pui

Cum se prepara Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat: Porționăm carnea în bucăți mai mici, o condimentăm cu sare și piper și o rumenim în ulei încins,...Citeste continuarea

Pulpa de porc la cuptor stropita cu...

Postat de: amradu in Porc

1. Se ia pulpa de porc, se presara pe toate partile cu sare, piper, pulbere de usturoi,  chili  si boia iute, apoi se topeste untul in  tigaie  antiaderenta, se trage la ...Citeste continuarea

Pizza de casa cu de toate

Postat de: AdrianUdrea in Pizza

Trebuie să vă spun de la inceput ca, atat aluatul, cat si toppingul au fost pentru doua tavi mari de pizza, de 30/40 cm. Pentru aluat, amestecam oul cu un praf de sare, smantana si uleiul....Citeste continuarea

Prajitura cu mere

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Faina cernuta se pune intr-un vas, impreuna cu untul rece taiat bucati, cu oul si galbenusul, apoi zaharul si vanilia, coaja de portocala, iaurtul, faina si praful de copt. Se framanta aluatul...Citeste continuarea

Pui basquaise

Postat de: oanapl in Pui

Frigi ardeii, apoi ii cureti de pielita. Tai puiul in bucati. Intr-un wok, cu trei- patru linguri de ulei de masline încins, pui bucatile de pui, asezonezi (sare, piper,...Citeste continuarea

Prajitura cu ciocolata

Postat de: Constelatialeu in Prajituri

Mai intai, asezam o cratita cu apa pe foc sa fiarba. Intr-un castron de inox, punem cacao cu 150 g zahar, adaugam frisca lichida, amestecam, asezam castronul peste cratita cu apa fierbinte,...Citeste continuarea

Placinta cu iaurt grecesc si portocale

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se prepara destul de usor. Foile congelate se dezgheata la temperatura camerei. Untul se topeste intr-un vas la foc mic, se trage vasul deoparte si se lasa sa se racoreasca putin si se...Citeste continuarea

Paine prajita la cuptor

Postat de: aliliana in Piine

 Tava de la aragaz se tapeteaza cu hartie de copt. Fiecare felie de paine se unge cu ulei de masline pe o parte, boia de ardei dulce, piper si cimbru. Se pun feliile la copt, cate 5 minute pe...Citeste continuarea

Pulpa de porc cu ciuperci in sos de...

Postat de: katty in Porc

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate....Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume

Postat de: katty in Pui

Curatam pulpele, le crestam de 2-3 ori si le presaram cu sare, piper, boia iute si rozmarin. Le lasam 15 minute, apoi le punem  intr-o cratita in uleiul incins, acoperite cu un capac. Le...Citeste continuarea

Piftie (Racituri de porc)

Postat de: Adrian2016 in Porc

      Pentru inceput am curatat bine piciorusele de porc si le-am parlit. Intr-o oala sub presiune, am asezat piciorusele si bucata de rasol, am adaugat apa cat sa le...Citeste continuarea

Prajitura Katty cu marshmallow

Postat de: Valclaudia in Prajituri

Preparam aluatul pentru foi astfel: Untul la temperatura camerei, se pune impreuna cu iaurtul, praful de sare si cel de copt, zaharul si galbenusurile intr-un castron din plastic incapator....Citeste continuarea

Paste cu carne sub capac de aluat

Postat de: oanapl in Porc

Pentru aluat, pui faina intr-un castron si faci in mijloc o adancitura in care pui galbenusul, sarea, uleiul de masline si laptele. Framanti pana cand aluatul are o consistenta elastica si...Citeste continuarea

Prajitura sah la Cleme

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Crema: Intr-un vas de inox am pus frisca lichida si ciocolata maruntita si pe baie de abur am topit ciocolata, nu trebuie sa atinga punctul de fierbere, apoi am dat la rece. Cand s-a racit...Citeste continuarea

Prajitura Adelina

Postat de: mena29 in Dulciuri

Ungem o tava de 24/34 cm cu 100 g unt. Taiem nuca grosier si o imprastiem in tava, peste unt. Mixam bine cele 9 albusuri si  adaugam treptat cele 9 linguri de zahar pudra. Incorporam faina...Citeste continuarea

Pastitsio

Postat de: oanapl in Spaghete

Se fierb macaroanele, conform indicatiilor de pe ambalaj. Cureti ceapa si cateii de usturoi si ii toci marunt, iar morcovul curatat il dai pe razatoarea mica si pui legumele la calit, intr-un...Citeste continuarea

Prajitura cu visine si grapefruit

Postat de: silvianart in Dulciuri

Intr-un ibric, am pus apa si zaharul la foc mic. Albusul l-am batut cu praful de sare, dupa care am adaugat zaharul lichefiat. Apoi, galbenusul frecat si uleiul. Praful de copt l-am amestecat cu...Citeste continuarea

Prepelite umplute

Postat de: silvianart in Mancaruri cu carne

Prepelitele se parlesc, se spala. Zdrobim impreuna cartoful, ficatul, untul, carnaciorii fara membrana. Saram si piperam compozitia. Ungem o tava cu ulei. Prepelitele le saram si piperam, le...Citeste continuarea

Paste la cuptor cu carnati si cascaval

Postat de: mirela0911 in Paste

Se taie carnatii felii. Ceapa se curata si se taie julienne. Se curata usturoiul si se taie feliute sau pisat. Intr-o tigaie, se prajesc carnatii in ulei, se adauga ceapa, usturoiul si...Citeste continuarea

Pilaf cu sos de ciuperci

Postat de: ancutsa in Mancaruri de post

  Pilaful: Se pune apa la fiert, iar cand incepe se fiarba, se adauga legumele taiate grosier. Se condimenteaza dupa gust. Supa este gata in aproximativ 30 de minute. Se spala orezul...Citeste continuarea

Prajitura Boema

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Pentru blat, se mixează ouăle cu zahărul până obţinem o cremă fină, apoi se adaugă uleiul şi laptele. Făina cu praful de copt şi cacaua se cern şi se amestecă bine, apoi se...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]