Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican

de Andra_Constantinescu in Pui, 19 Mar 2017 | 7516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g piept de pui
  • 150 ml ulei
  • 2 cepe
  • 1 kg ciuperci champignon
  • sare
  • putin piper negru macinat
  • putin busuioc uscat
  • 300 g amestec de legume mexicane congelate
  • 1 legatura de marar
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican:

Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, se caleste intr-un wok cu ulei, dupa care se da deoparte.

Ceapa se curata de foi, se spala, se taie julienne si se caleste in uleiul ramas de la pieptul de pui.

Ciupercile se spala, se feliaza si se adauga peste ceapa impreuna cu putina sare, putin piper negru macinat si putin busuioc uscat. Dupa ce ciupercile isi lasa putina zeama, se adauga carnea si legumele mexicane si se fierb la foc mic, acoperite cu un capac. La final, se adauga mararul spalat si tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si amestec mexican" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ficăţei