Alivanca bucovineana

de cccris in Prajituri, 8 Feb 2010 | 27520 vizualizari

 

Tot cautind inspiratie prin niste reviste mai vechi am gasit aceasta prajitura. Simpla, rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500g brinza de vaci
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina alba
  • 4 linguri malai
  • 4 linguri smintina
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivanca bucovineana:

Se amesteca toate bine de tot, se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se lasa la cuptor 40-50min, la foc potrivit.

Mai simplu de atit... nu stiu ce poate fi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca bucovineana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]