Amandine

de elena1988 in Dulciuri, 13 Feb 2011 | 5709 vizualizari

 

Au fost foarte bune, nu sunt ele aspectuase, nu am avut frisca sa pun deasupra, s nici n-am mai stat sa le tai frumos.

 

INGREDIENTE

  • Pt blat: 8 oua
  • esenta de rom 2 sticlute
  • zahar
  • faina
  • cacao 5 linguri
  • Pt crema: un pachet de margarina pentru prajituri
  • zahar pudra 200gr
  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri de cacao
  • esenta de rom 1 sticluta
  • pt sirop: 2 plicuri de capuccino
  • 400 ml de apa
  • zahar dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amandine:

Blatul se face ca cel de chec, numai ca punem rom si cacao, il punem la cuptor facem testul cu scobitoarea, il punem la racit si il taiem in doua, il insiropam( punem zaharul cu apa si capuccino pe aragaz, cand da in clocot luam de pe foc si punem si romul) apoi punem crema( frecam margarina cu zaharul pudra, punem galbenusele, apoi cacaoa si romul) apoi punem celalalt blat si il mai insiropam, decoram cu ce vrem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Amandine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornuri cu gem de prune